Nyerj nyaralást Európa egyik luxuskempingjébe

Ha az elmúlt hetekben velünk tartottatok már biztosan nem néztek furcsán a glamping szó hallatán és nem tűnik feloldhatatlan ellentétének a luxuskempingezés szóösszetétel. Mert bizony a XXI. században a kempingezés fogalma új értelmet nyert, amiről bővebben itt olvashattok. Miután tisztáztuk az alapokat, sorra vettük Európa legjobb tengerparti kempingjeit, körbejártuk a legszebb hegyi és tavi kempingeket és végül megismerhettük az egész család számára remek szórakozásokat kínáló kempingeket.

- hirdetés -

Ahogy már korábban említettük, jöjjön a NYEREMÉNYJÁTÉK!

Az egész Európát behálózó holland Vacansoleil felajánlásának köszönhetően egy kéthetes 4 fő részére szóló luxus szálláslehetőséget nyerhetsz (500 000 Ft értékben) a cég „Top választékából”. Ha nyertek csak azt kell eldöntenetek, hogy melyik ország kempingjének luxus-mobilházában vagy extra felszereltségű sátrában szeretnétek éjszakáitokat tölteni és a kemping és környék nyújtotta szórakozási lehetőségeket élvezni.

A nyereményjátékunk véget ért! Köszönjük nektek, hogy ismét velünk játszottatok és a Vacansoleilnek az értékes nyereményt!  A nyertes nevét a vilagutazo facebook oldalán közzétettük és értesítettük! Sok szeretettel Gratulálunk! 🙂

- hirdetés -