More
  - hirdetés -

  Aludnál a világ legaktívabb vulkánjának közvetlen közelében?

  Íme egy igazi forró ajánlat! Bizony, szó szerint. Ha unalmasnak tartod a hétköznapi szállásokat, válaszd az Airbnb különleges szálláshelyét, és élvezd a nyaralást a világ egyik legaktívabb vulkánjának közelében!

  - hirdetés -

  Ha a mi meghívónkkal regisztrálsz az Airbnb-re most első foglalásodból 10100 Ft kedvezményt kapsz. Ismerkedj meg lépésről-lépésre az Airbnb-vel!

  hawaii_vulkan_airbnb

  Az aprócska ház Kalapana közelében fekszik, mindössze 6 kilométerre a Kilauea vulkántól, Hawaii egyik legnépszerűbb turistalátványosságától, egy megszilárdult, fekete lávamező szélén. Éjszakánként 200 fontért igazán különleges élményben lehet részed.

  - hirdetés -

  hawaii_vulkan_airbnb
  hawaii_vulkan_airbnb1

  A 40 négyzetméteres ház konyhával, fürdőszobával, és egy tetőtéri hálószobával is rendelkezik, de ami igazán különlegesé teszi, azok a nappali hatalmas ablakai, ahonnan folyamatosan évezheted ezt a különleges kilátást. Az ablakból nem csak a felszálló vulkáni füstöt, de az óceánba ömlő lávát is láthatod. A nemrég elkészült ház napenergiával működik, a meleg víz mellett Wi-Fi is rendelkezésedre áll, hogy akár élőben is bejelentkezhess.

  hawaii_vulkan_airbnb2

  A Phoenix House névadója nem véletlenül a mitikus,  hamvaiból feltámadó főnixmadár. Jade, a tulajdonos azzal az egyszerű szlogennel hirdeti, hogy- Ha szükséged van egy helyre ahol újjászülethetsz, ez a te helyed!
  hawaii_vulkan_airbnb3Forrás: Airbnb
  Ha esetleg megunod a fekete lávamező látványát, ne aggódj, mert Hawaii Big Island szigete még rengeteg természeti látnivalót tartogat: csodás vízeséseket, fekete vulkáni hamu borította strandokat, geotermikus forrásokat, és persze a zöld buja vegetációt amerre a szem ellát.

  Ha túl tudod tenni magad azon a gondolaton, hogy egy aktív vulkán közelében töltöd éjszakáidat, akkor megéri kipróbálni ezt a felejthetetlen szálláslehetőséget.

  - hirdetés -
  - hirdetés -
  272,116FansLike