Rólunk

A Világutazó 2010-ben indult virtuális kalandozásra. Folyamatosan frissülő, tartalmas, szórakoztató oldal az utazók és utazni vágyók számára.

Célunk az volt, hogy közelebb hozzuk a néha elérhetetlennek tűnő, távoli úti célokat; megismertessük, illetve felhívjuk Földünk megannyi szépségére, rendkívüliségére olvasóink figyelmét, hogy kedvet kapjanak a világutazók mindennapjaihoz!

Posztjaink között éppúgy megtalálhatók a legérdekesebb, legkülönlegesebb helyek, úti célok, mint az utazás világával kapcsolatos legfrissebb hírek, események. Olyan különleges írások is megjelentek/nek, amelyek óriási érdeklődés középpontjába kerültek.

Elkötelezett természet- és környezetvédőként, természettudományos képzettségű bloggereként, szerkesztőként a teljesség igénye nélkül dolgozunk fel egy-egy témát, melyek tájékozódást kínálnak nem csak a virtuális, hanem a potenciális utazók számára is.

Szerencsénk volt a ferihegyi SkyCourt terminálját személyesen bejárni még az építkezés fázisában. A jövőben is szívesen teszünk eleget hasonló meghívásoknak. Rendszeresen kapunk meghívókat különböző sajtóeseményekre, amelyeken lehetőség szerint igyekszünk részt venni. A látogatóink által küldött élménybeszámolókat, érdekes utazási élményeket, kalandokat szívesen közzétesszük.