Írd meg Te is!

Azt hiszem kijelenthetjük: Utazni mindenki szeret. Mindenkiben él a kalandvágy, hogy eljusson közeli s távoli helyekre, hogy megismerjen új kultúrákat, vagy egyszerűen csak kikapcsolódjon.
Mindenki másképp szeret/tud utazni: van, aki csak összepakolja a hátizsákját és a jószerencsére bízva magát nekivág a nagyvilágnak, más gondosan, előre megtervezett és megszervezett módon indul neki az ismeretlennek és még sorolhatnák, de a cél mindig ugyanaz: a megszokott környezetből való kiszakadás.

Fotóbeküldés

Amennyiben csak néhány fotót szeretnétek megosztani Fb-oldalunkon, kérjük, hogy e-mailben küldjétek el. A fotóhoz a helyszínt mindenképp írjátok meg (esetleg 1-2 mondattal, élménnyel kiegészítve).
Írjátok meg azt is, hogy kit tüntethetünk fel készítőként. Leveleiteket a következő címen várjuk: foto@vilagutazo.net

A Facebookon érkező fotókat nem áll módunkban feldolgozni! Megértéseteket köszönjük!

Élménybeszámoló – vendégposzt

Ezt a blogot, azért hoztuk létre, hogy megoszthassuk egymással utazási élményeinket.
Olyan helyen jártál, amiről mások egész életükben csak álmodoznak?

vagy

– Van egy kedvenc helyed, ahova évről-évre visszatérsz, mert elbűvöl?
– Kedvenc hobbid miatt képes vagy a fél világot átutazni?
– Utaztál a világ legnagyobb utasszállítójával vagy leggyorsabb vonatával?
– Különleges helyen szálltál meg?
– Egy számodra furcsa szokással ismerkedtél meg?
-Tuti tippjeid vannak az utazással (akár egy-egy várossal) kapcsolatban, amit szívesen megosztanál másokkal?

vagy csak van egy hasznos, érdekes, izgalmas történeted? –  érdeklődéssel várjuk leveleiteket, hogy megoszthassuk a blogolvasókkal.

Technikai paraméterek: Egy cikk kb. 1,5-2 word oldalnyi legyen,  a saját készítésű (nagy felbontású) fényképeket mellékeld e-mailben, oszd meg Google Drive-ban vagy küldd el valamilyen fájlküldő szolgáltatással. A képek helyét jelöld a szövegben. Leveleiteket a következő címre várjuk: vilagutazo@vilagutazo.net 

Kis hazánk – Magyarország

Nagyon szeretjük kis hazánkat, Magyarországot is. Annyi gyönyörű hely van, amit mindenkinek látnia kellene, és ki is tudna autentikusabban bemutatni egy helyet, mint aki ott él, aki ismeri a nap és az év minden szakában. Ha tehát van kedved egy-egy szép magyarországi helyet (falut, várost, túraútvonalat vagy akár csak egy épületet) bemutatni a nagyvilágnak oszd meg velünk néhány szép fotó kíséretében (fenntartjuk a jogot, hogy megválogatjuk a beérkező anyagokat). Leveleiteket a következő címen várjuk: vilagutazo@vilagutazo.net

Képekben

Profi fotós vagy esetleg lelkes amatőr vagy, de klassz képeket készítesz? Ha megosztanád a nagyközönséggel is, küldd el nekünk utazással/természettel/várossal kapcsolatos fotósorozatod.

Technikai részletek: egy poszthoz kb 15-25 db 1600px széles fotók szükségesek, leginkább fekvő tájolásban (érdemes vízjelezni a fotókat – esztétikusan). A fotók elé kérünk egy leírást az utazásról/helyszínről stb. Kiegészítheted még képaláírásokkal vagy beszédes képcímekkel is, ezt rád bízzuk! Néhány mintát láthatsz már itt: Képekben
Neved és weboldalad/Facebook-oldalad linkjét közzétesszük a posztban.

Minden esetben fenntartjuk a jogot, hogy a beérkező anyagot átválogatjuk, ezért érdemes első körben csak néhány fotót vagy esetleg linket küldeni, ahol elérhető a portfóliótok.  A beküldött anyagokat igyekszünk néhány hét alatt feldolgozni, de türelmeteket kérjük, akinek megígérjük, hogy megjelenik az biztos, hogy sorra kerül.