A 10 legnépszerűbb Airbnb szálláshely

10 éves születésnapját ünnepli az AIRBNB ebből az alkalomból az elmúlt 10 év 10 legnépszerűbb otthonát szedte össze, melyek őszesesen több mint 860 000 vendég kívánságlistájára kerültek föl. Hogy mi a közös ezekben az otthonokban? Az hogy mind egyedülállóak, a trópusi faháztól, a rizsföldeken fekvő öko házikón át a sivatagi high-tech üvegházig. Ezek nem csak szállások, hanem maguk is utazási célpontok. Érdemes megnézni a további fotókat is az címekre kattintva.

- hirdetés -

Ha még nem vagy Airbnb tag és most meghívónkkal regisztrálsz első foglalásodból 9000 Ft kedvezményt kapsz. Ismerkedj meg lépésről-lépésre az Airbnb-vel!

Vízparti idill elképesztő panorámával Kotorban, Montenegró

Kívánságlistán 52 964 alkalommal

- hirdetés -

Bemutatjuk Európa legkedveltebb Airbnb szálláshelyét. Nem csoda, hogy a vendégek imádják ezt vízparti teraszt, a Kotori-öbölre nyíló kilátás innen tényleg lenyűgöző.

Hangulatos riad Marrákeshben, Marokkó

Kívánságlistán 59 838 alkalommal

A gyönyörű riad a Marrákes medinájában rejtőzködik, autentikus környezetben a jellegzetes anyagokkal és színekkel körbevéve élvezheted Marokkó egyedülálló hangulatát.

Egy high-tech otthon Pionertown-ban Yucca Valley-ben, Kalifornia, USA

Kívánságlistán 63 669 alkalommal


High-tech üvegház a Dél-Kaliforniában sivatagban, ahol szándékosan nincs televízió és wifi, hogy valóban átéld a téged körülölelő extrém természet szépségét.

Rizs mezőkre néző ökoház Ubudban, Bali

Kívánságlistán 65 644 alkalommal

- hirdetés -

Ebben a bambuszházban igazán közelről élvezheted a természetet, miközben kényelemben sem szenvedsz hiányt. Élvezd a pihenést a kertben, próbáld ki a sós vizű medencéjét és ha egy kis nyüzsgésre vágysz irány Ubud központja, mely mindössze 5 percre van.

Trópusi faház Fern Forestben, Big Island, Hawaii

Kívánságlistán 66 336 alkalommal


Egy igazi faház, már ez is mesésen hangzik, pláne ha a dzsungel közepén áll. A hawaii Big Island szigetén, a Hawaii Vulkánok Nemzeti Park közelében álló faház tényleg az a hely, ahol a kalandok kezdődnek.

Luxus kővilla Krétán, Görögország

Kívánságlistán 76 658 alkalommal

- hirdetés -

A félig sziklába vájt barlang egykor egy család otthonául szolgált később mezőgazdasági terményeket tároltak benne. Nemrégiben teljesen újjáépítették, ma már egy minden kényelmi szolgáltatással ellátott mesés villa lett belőle kilátással a Kissamos-öböl türkizkék vizére.

Rejtett bambuszház Balin, Indonézia

Kívánságlistán 77 177 alkalommal

Messze a városi élettől a Gunung Agung vulkán közelében, a folyó és a rizsföldek szomszédságában fekvő bambuszház környéke a valódi balinéz falusi életet ismerteti meg veled. Ha szeretnél itt megszállni nem árt jó előre tervezni, mert már félévre előre szinte telt ház van.

- hirdetés -

Romantikus Cabana kilátással, Armenia, Kolumbia

Kívánságlistán 99 622 alkalommal

Élvezd első kézből a friss trópusi gyümölcsöket és zöldségeket, amelyeket ezen a kis öko- farmon termesztenek. Az Andokban fekvő bambuszból készült mesés kis házikó, ideális helyszín a kolumbiai kávé-régió felfedezéséhez.

Hector barlangház Szantorinin, Görögország

Kívánságlistán 133 869 alkalommal

- hirdetés -

250 éve a Caldera sziklájából kivájt barlangház eredetileg egy borospince volt, ma egy csodaszép kilátással rendelkező vendégház, mely három különböző apartmannak ad otthont. A mesés háznak Oia városa ad otthont, ahonnan a legszebbek a naplementék az egész szigeten, egy ilyen környezetből pedig biztosan életre szóló élmény.

Egy igazi trullo Ostuniban, Olaszország

Kívánságlistán 164 444 alkalommal

Nem kell egy vagyont elköltened, hogy az Airbnb egyik legkeresettebb házát kibéreld. A kúp alakú tetővel és fehér kőfalakkal rendelkező miniatűr vár a erre a dél-olasz térségre jellemző lakóház, a trullo.

- hirdetés -

Ha még nem vagy Airbnb tag és most meghívónkkal regisztrálsz első foglalásodból 9000 Ft kedvezményt kapsz. Ismerkedj meg lépésről-lépésre az Airbnb-vel!

Forrás