More
  - hirdetés -

  Luxusapartman az oslói sísánc tetején

  Osló egyik nevezetességének számító 64 méter magas Holmenkollen sísánc tetején, – ahol normál körülmények között síugrók gyülekeznek a versenyek alatt – egy full panorámás penthouse-lakást alakított ki az Airbnb. Az öt éve megnyitott Holmenkollen-sánc önmagában is impozáns látvány nyújt, de kétségtelen, hogy erről a szállásról nyílik majd a legszebb kilátás a norvég fővárosra.
  Ha szeretnél ebben a luxusapartmanban eltölteni egy éjszakát nincs más dolog mint benevezni airbnb.com nyereményjátékára. Ehhez először regisztrálnod kell, amit ha itt teszel meg, most 50$ kedvezményt is kapsz, majd belépve itt érheted el a nyereményjátékot a pontos részletekkel. Bővebben itt olvashatsz az Airbnbről!

  - hirdetés -

  Oslo_Airbnb5

  Azok között akik részt vesznek az Airbnb szállásfoglaló portál nyereményjátékán két nyertest választanak majd ki, akik egy-egy éjszakát tölthetnek el partnerükkel a különleges szálláson március 26-án vagy 27-én. A szerencsések a szobához tartozó teraszon fogyaszthatják el a gyertyafényes vacsorát miközben a város fényeiben gyönyörködnek. A nyeremény részeként kipróbálhatják Norvégia legizgalmasabb tobogánpályáját (a tobogán egy szánkóhoz hasonló téli sporteszköz).

  Oslo_Airbnb2

  - hirdetés -

  A remek marketingfogás tökéletes fináléja, a március 14-15-én megrendezésre kerülő FIS síugró-világkupát lezáró a szezonnak.

  Oslo_Airbnb

  Oslo_Airbnb4

  - hirdetés -
  - hirdetés -
  275,170FansLike
  6,940FollowersFollow
  283FollowersFollow
  39SubscribersSubscribe
  - hirdetés -