More
  - hirdetés -

  Új Wizz Air járat indul Skócia fővárosába, Edinburgh-ba

  Decemberben új járatot indít a Wizz Air Budapest és Skócia fővárosa, Edinburgh között. Edinburgh új városként kerül fel a Wizz Air térképére, a légitársaságnak Skóciában a második, míg Nagy-Britanniában a nyolcadik desztinációja lesz Budapestről.

  - hirdetés -

  Az új edinburgh-i járatra (kedd, csütörtök, szombat) már 7 190 forinttól (24.99 EUR / 21.99 GBP)* kaphatók jegyek, ami az üzleti és a szabadidős utazók számára egyaránt vonzó célponttá teszi a látnivalókban gazdag régiót, a skót turisták számára pedig a magyar fővárost.

  Edinburgh számos látnivalóval várja a magyar turistákat: a kelta és középkori emlékeket őrző város látványát és hangulatát meghatározzák dombjai, katedrálisai és a város jelképének számító vár jellegzetes kőtornyai. A skót szoknya és skót duda itt a mindennapok része, csakúgy, mint a híres sétálóutcája, a Royal Mile hangulatos bárjai és teraszai. Edinburgh fontos kulturális központ is, egész évben egymást érik a fesztiválok, de a város képzőművészeti, irodalmi és zenei múltját számos múzeum, emlékhely, sőt pub is őrzi. Edinburgh-ban nem szabad kihagyni a jellegzetes, egyedi ízvilágú skót whisky-t és a helyi ételkülönlegességet, a haggist. Mi is összeállítottuk top 10 listánkat Edinburg-hoz.

  - hirdetés -

  Edinburgh a Wizz Air negyedik új úti célja az idén Budapestről: az előző hónapokban London–Gatwick, Oslo és a spanyolországi Castellón vált elérhetővé a magyar fővárosból. 2019 első hét hónapjában a Wizz Air több mint 3,2 millió utast szállított alacsony viteldíjas magyarországi járatain, ami 7%-kal több, mint az előző év hasonló időszakában. A Wizz Air Budapestről és Debrecenből már 82 útvonalon repül 30 országba. A Budapest és Edinburgh között közlekedő járatot a Wizz Air korszerű Airbus A320-as repülőgéppel teljesíti.

  A WIZZ AIR ÚJ ÚTVONALA BUDAPESTRŐL

  Úti cél Heti járatok Indulás Viteldíj*
  Edinburgh kedd, csütörtök, szombat 2019. december 21. 7 190 forinttól

  (24,99 EUR / 21,99 GBP)

   

  - hirdetés -

  Radó András, a Wizz Air kommunikációs menedzsere elmondta: “Örömmel jelentjük be a Wizz Air új járatainak indulását Skócia egyik legszebb városába. Mindig különleges élmény a légitársaság számára egy új városban megjelenni, és külön öröm, hogy ezt Budapestről tehetjük meg. Biztosak vagyunk, hogy a Skócia fővárosát felfedezni vágyók, valamint az üzleti útra indulók között is népszerű lesz ez az új járat és ezzel párhuzamosan Budapest turisztikai vonzereje is tovább erősödik.”

  - hirdetés -
  - hirdetés -
  274,861FansLike
  6,940FollowersFollow
  283FollowersFollow
  39SubscribersSubscribe
  - hirdetés -