Soha vissza nem térő alkalom – Éjszakázz a Louvre-ban

A világ leglátogatottabb múzeuma a Louvre, az esetek nagy többségében inkább tűnik nyüzsgő piactérnek, mint sem a művészetek oázisának. Április végén egy szerencsés nyertes zavartalanul élvezheti a múzeum szépségét. A Louvre és az Airbnb összefogott, hogy a múzeumot különleges otthonná alakítsa egyetlen éjszakára április 30-án. A szerencsés nyertes (és vendége) olyan remekműveket csodálhat meg tömeg nélkül, mint például a Mona Lisa.

A legnagyobb élmény a Louvre ikonikus üvegpiramisában várja a nyertest, ahol az üvegszerkezet 30. évfordulójára egy kisebb piramis formájú építményt helyeznek el benne. Itt hajthatja majd álomra a fejét a szerencsés látogató.

A szerencsés nyerteseknek nem kell majd sorba állni és tülekedni, hogy megnézzék Leonardo Da Vinci remekművét

A nyertest és vendégét a múzeumba érkezéskor egy művészettörténész fogadja, aki egy olyan egyéni tárlatvezetésen mutatja be a leglenyűgözőbb műkincseket, melyet olyan hírességek élvezhettek már, mint Barack Obama, Beyoncé vagy éppen Jay-Z.

Foglalj szállást az Airbnb-n – Airbnb – lépésről lépésre

A program is igen impozáns; a vendégek a Mona Lisa-nál koccintanak egy reneszánsz által inspirált aperitiffel, miközben egy párizsi stílusú kanapén pihenhetnek, míg a háttérzenét bakelit lemezről szóló francia dallamok biztosítják. A Milói Vénusz, a görög szerelem és szépség Istenének szobránál egy extravagáns vacsorát fogyaszthatnak el a nyertesek, melyet egy meghitt akusztikus koncert követ III. Napóleon fényűző termeiben.

A különleges élmények után a vendégek az üvegpiramis ölelésében tölthetnek el egy pihentető éjszakát. A játékra április 12-ig lehet jelentkezni és megválaszolni, miért lennénk pont mi Mona Lisa tökéletes vendégei.

- hirdetés -

A nyertes a Louvre híres üvegkupolája alatt hajthatja álomra a fejét, “…a csillagok alatt”

Ezt már olvastad? – A Louvre különleges papírból készült alkotását egyetlen nap alatt tönkretették a látogatók

Az Airbnb és a Louvre együttműködésének gyümölcsét nem csak a nyertes és vendége élvezhetik; májustól év végéig a múzeumban megrendezett exkluzív élményprogramok sorozatát lehet lefoglalni az Airbnb-n. Májustól a Louvre-ban található Cafá Richelieu számos olyan Airbnb koncertnek ad otthont, ahol feltörekvő francia zenészek csillogtatják meg tehetségüket. Szeptembertől pedig exkluzív látogatás során fedezheted fel a Louvre zárt ajtók mögötti világát, melyen egy Airbnb házigazda kalauzol végig miközben számtalan bennfentes történetet mesél el.

- hirdetés -
276,863RajongókTetszik
6,770KövetőkKövetés
272KövetőkKövetés
24FeliratkozókFeliratkozás