More
  - hirdetés -

  Júniustól naponta indulnak buszok az Isztriára és a szlovén tengerpartra

  Nem mindenki indul útnak kocsival Szlovéniába és Horvátországba és nincs is minden úti célra légi összeköttetés. Ezért jó választás lehet a menetrendszeri buszjárat, már ha van elérhető és elég gyakran közlekedő járat, ami kényelmes és ráadásul jó ár/érték aránnyal rendelkezik. Szerencsére van ilyen. 

  - hirdetés -

  A FlixBus idén is bővíti nyári ajánlatait. A távolsági buszszolgáltató júniustól az Adriai-tenger mentén több mint 20 településre biztosít napi összeköttetést Magyarországról, idén először a szlovén tengerpart és az Isztriai-félsziget üdülővárosai is elérhetők a kínálatban.

  Budapestről hét óra alatt el lehet majd jutni a tengerpartra menetrend szerinti távolsági busszal. A leggyorsabban az újonnan a hálózatba kerülő Koper lesz megközelíthető. Koperben már többször is jártunk és nagyszerűen éreztük magunkat az ezer kémény városában és környékén. Akár már a pünkösdi hosszú hétvégén is útnak indulhatunk, de az ötven kilométeres szlovén tengerpart másik népszerű településére, Portorozba is közlekedik majd zöld busz.

  - hirdetés -

  További újdonság a FlixBus kínálatában az Isztriai-félsziget horvát szakasza, Umag, Porec és Rovinj mellett egészen a térség központjáig, Puláig utazhatnak majd a nyaralók. Ennek is nagyon örülünk, hiszen az Isztrián a szuper kempingek és a szebbnél szebb kisvárosok óvárosai mellett számos zenei fesztivált és nyári bulit találunk, mint például a szeptember 4 és 9 között megrendezésre kerülő 2019-es Outlook Fesztivál Pulában.

  Az Észak-Adria régióban Rijeka és Opatija szintén idén kerül először a cég ajánlatába, ráadásul Opatijába már 6399 forintért is eljuthatunk. Velence és Trieszt pedig az év többi részéhez hasonlóan foglalható a nyári hónapokra is.

  Dalmácia 2019-ben ismét a FlixBus kínálatában

  - hirdetés -

  2019 nyarán újra közvetlenül járnak majd távolsági buszok a dalmát tengerpartra is, ahol az olyan nagyobb városok mellett, mint Zadar, Split vagy Dubrovnik kisebb üdülőtelepülések, többek közt Pakostane, Pirovac, Vodice, Trogir vagy Baska Voda közül is választhatnak az utasok.

  „Idén a szokásosnál korábban foglalhatóvá tettük nyaralójáratainkat, így az üdülni vágyók az utazás tervezésének kezdetétől számolhatnak a buszos közlekedési lehetőséggel. A tengerparti célállomásokra naponta indulnak éjszakai járatok, így a szabadnapokon és a szállás díján is spórolhatnak azok, akik a távolsági buszt választják” – tette hozzá Arany László, a cég regionális ügyvezető igazgatója.

  A FlixBus csomagszabályzatának értelmében egy nagy méretű útipoggyász és egy kézipoggyász ingyen szállítható a buszokon. A FlixBus járműveinek fedélzetén nagy lábtér, mosdó, WiFi és minden ülésnél konnektor található. A nyaralójáratokra a helyek a www.flixbus.hu oldalon és a FlixBus mobilalkalmazásában foglalhatók 6399 forinttól, a jegyek az utazás előtti 15-ik percig módosíthatók.

  - hirdetés -
  - hirdetés -