Főoldal / utazás / Akciós utazás Balira

Akciós utazás Balira

Jáva és Lombok szigetek között az Egyenlítőtől délre elhelyezkedő Bali, Indonézia legnépszerűbb idegenforgalmi célpontja. Balit nemcsak a szörfösök keresik fel évente, hogy meglovagolják hatalmas hullámait vagy a friss házasok, akik előszeretettel utaznak ide nászútra, hanem az egzotikus kultúra és a természet iránt rajongó turisták is.
Bali természeti adottságai elképesztőek. Vulkánok, rizsföldek, gyönyörű strandok és a fantasztikus időjárás –
tökéletes egy emlékezetes nyaraláshoz vagy akár hosszabb távú tartózkodáshoz is.  Ha úgy dönt az ember, hogy nem csak a tengerparton sütkérezik, hanem felfedezi a szigetet mesés látványban és élményekben lehet része. A termálfürdőtől kezdve, a vízre épített templomon keresztül, vízesések, mesés rizsföldek, denevér barlang, majom erdő várja az ide látogatókat, északon pedig ha szerencsések vagyunk még delfinekkel is találkozhatunk. Az azúrkék tenger, a hol fehér, hol fekete homokos part, a 3000 méter magas vulkán és a szélben ringatózó rizsteraszok mind hozzájárulnak Bali csodálatos tájképéhez.
Balin rengeteg lehetőség van az aktív kikapcsolódásra: rafting, szörfözés, búvárkodás, snorkeling, de akár Bali legmagasabb vulkánját az Agung-ot is megmászhatjuk. Az éjszakai életről is érdemes néhány szót ejteni, rengeteg különböző minőségű klubbal, pub-bal, discoval és egyéb szórakozóhellyel találkozhatunk, melyek leginkább Kuta és Seminyak régióban találhatók.
Balin tökéletes harmóniában van a természet, az emberek és a kultúra. Festői szépségű tájain túl a balinéz kultúra is híres, a magas színvonalú művészetekről, mint a tánc,zene, szobrászat stb. Balit nem véletlenül nevezik az “Istenek szigetének”, több ezer templom, házi oltár és szent hely szolgálja az isteneket ezen a kis szigeten.
Az éves átlaghőmérséklet 26-28 fok között változik tehát a hosszúnadrág és a pulcsi otthon maradhat nyugodtan, ha azonban a hegyeket szeretnénk meglátogatni akkor ajánlott melegebb ruhát is magunkkal vinni. Indonéziában, így Bali szigetén is két évszakot különböztetünk meg: a száraz évszak júniustól szeptemberig, az esős évszak decembertől márciusig tart, a fennmaradó hónapok a száraz és az esős évszak közötti átmenet időszakai.
Bali rengeteg érdekes és izgalmas látnivalójával és kultúrájával, évről-évre visszacsábítja látogatóit.

 

Akciós utazás Balira

  • 1 retúr repülőjegy Budapest – Denpasar Bali – Budapest útvonalra (átszállás Dohábanl)
  • kézi poggyász, feladott poggyász max. 30kg ​
  • szállás kétágyas standard szobában 8 vagy 16 éjszakára Odua Ozz Kuta Bali*** hotelben  büféreggelivel
  • transzfer az árban
Érdekel az ajánlat