More
  - hirdetés -

  Grúzia 50 ezer forintból

  Ahhoz, hogy messzi, különleges tájakra utazzon az ember, nem kell gazdagnak lenni.  Elég némi rugalmasság, kalandvágy, egy meghosszabbított hosszú hétvége, és úgy ötvenezer forint: máris kész az egzotikus utazás. Így sikerült összehoznunk egy különleges grúz kiruccanást egy október végi hosszú hétvégéből.  6 nap nem sok, de úgy tértünk vissza a szabadságról, mintha másik kontinensen jártunk volna. Így is volt, Grúzia ugyanis ázsiai ország! Fapadossal utaztunk Kutaisibe, ahonnan rögvest a hegyek felé vettük az irányt. Már a reptéren megtapasztalhattuk a grúz vendégszeretetet: a helyi busztársaság vezetője meghívott magához, mivel éjszaka a rossz idő miatt nem tudott nekünk buszt indítani a hegyek felé.

  - hirdetés -

  Másnap egy hatórás buszozás után stoppal folytattuk utunkat a középkori képet mutató falvak között, majd gyalogosan jutottunk el a kiszemelt vendégházig, amely a közel 5000 m magas Ushba hegy alatt fekvő utolsó falu utolsó házikója, 2000 m-es magasságban. Három napi túrázás az elképesztő szépségű természeti díszletek és különleges hangulatú kis falvak között, majd visszaúton egy kis barangolás a sokarcú Kutaisiben. Tökéletes, kompakt backpacker élmény! A teljes beszámolóért és videóért látogassatok el a Wanderlust bloggereinek oldalára.
  Szállások Grúziában!

  Gruzia_1
  Gruzia_7
  Gruzia_8
  Gruzia_9
  Gruzia_10
  Gruzia_11
  Gruzia_12

   

  - hirdetés -

  Izgalmas túrák a közel 5000m magas Ushba környékén

  Gruzia_13
  Gruzia_14

   

  Gruzia_15

   

  Isteni hatchapuri, házi kefirrel
  Gruzia_16

   

  Izgalmas, keleti hangulatú piac Kutaisiben

  - hirdetés -

  Gruzia_2
  Gruzia_3
  Gruzia_4
  Gruzia_5
  Gruzia_6

  Copyright © 2015 wanderlust.hu. Minden jog fenntartva. A cikkben található minden kép és szöveg szerzői jogvédelem alatt áll, engedély nélküli felhasználásuk, publikálásuk tilos.

  - hirdetés -