More
  - hirdetés -

  Felfüggesztették az észak-olaszországi járatokat

  A mai naptól felfüggesztették a milánói, trevisoi és bergamoi járatokat az észak-olaszországi régió lezárása és a koronavírus terjedésének megakadályozásával kapcsolatban elrendelt intézkedések miatt.

  - hirdetés -

  A Wizz Air légitársaság a budapesti és debreceni, Milánó-Malpensaba induló járatait április 3-ig szünetelteti.

  Az érintett járatokra foglalással rendelkező utasokat a lehető legkorábbi időpontban automatikusan tájékoztatjuk. A jegyüket a wizzair.com honlapon és a légitársaság mobilalkalmazásában megvásárló utasok e-mailes értesítést kapnak, amelyben választhatnak a viteldíj teljes összegének visszatérítése vagy 120%-ának WIZZ számlára való jóváírása között. Az érintett utasok, az e-mailben kapott linkre kattintva a Wizz Air online önkiszolgáló felületén egy pár kattintással választhatnak a felajánlott lehetőségek közül.

  Felhívjuk tisztelt utasaink figyelmét, hogy a légitársaság csak azokat az utasokat tudja értesíteni, akik a wizzair.com honlapon, vagy a légitársaság mobilalkalmazásán keresztül foglalták le jegyüket. Kérjük, hogy azok az utasok, akik utazási irodán, vagy online utazási irodán keresztül vásárolták jegyüket, lépjenek kapcsolatba azzal az utazási irodával, ahol a jegyüket megvásárolták, hogy tájékozódjanak a lehetőségeikről.

  - hirdetés -

  ÉRINTETT ÚTVONALAK MAGYARORSZÁGRÓL

  Budapest – Milánó Malpensa (Wizz Air)
  Debrecen – Milánó Malpensa (Wizz Air)
  Budapest – Bergamo (Ryanair)
  Budapest – Treviso (Ryanair)

  - hirdetés -
  - hirdetés -
  272,116FansLike
  6,433FollowersFollow
  281FollowersFollow
  39SubscribersSubscribe
  - hirdetés -