- hirdetés -

Felfüggesztették az észak-olaszországi járatokat

A mai naptól felfüggesztették a milánói, trevisoi és bergamoi járatokat az észak-olaszországi régió lezárása és a koronavírus terjedésének megakadályozásával kapcsolatban elrendelt intézkedések miatt.

- hirdetés -

A Wizz Air légitársaság a budapesti és debreceni, Milánó-Malpensaba induló járatait április 3-ig szünetelteti.

Az érintett járatokra foglalással rendelkező utasokat a lehető legkorábbi időpontban automatikusan tájékoztatjuk. A jegyüket a wizzair.com honlapon és a légitársaság mobilalkalmazásában megvásárló utasok e-mailes értesítést kapnak, amelyben választhatnak a viteldíj teljes összegének visszatérítése vagy 120%-ának WIZZ számlára való jóváírása között. Az érintett utasok, az e-mailben kapott linkre kattintva a Wizz Air online önkiszolgáló felületén egy pár kattintással választhatnak a felajánlott lehetőségek közül.

Felhívjuk tisztelt utasaink figyelmét, hogy a légitársaság csak azokat az utasokat tudja értesíteni, akik a wizzair.com honlapon, vagy a légitársaság mobilalkalmazásán keresztül foglalták le jegyüket. Kérjük, hogy azok az utasok, akik utazási irodán, vagy online utazási irodán keresztül vásárolták jegyüket, lépjenek kapcsolatba azzal az utazási irodával, ahol a jegyüket megvásárolták, hogy tájékozódjanak a lehetőségeikről.

- hirdetés -

ÉRINTETT ÚTVONALAK MAGYARORSZÁGRÓL

Budapest – Milánó Malpensa (Wizz Air)
Debrecen – Milánó Malpensa (Wizz Air)
Budapest – Bergamo (Ryanair)
Budapest – Treviso (Ryanair)

- hirdetés -
275,878FansLike
6,957FollowersFollow
284FollowersFollow
39SubscribersSubscribe
- hirdetés -