More
  - hirdetés -

  A japán légitársaság az üléstérképen jelzi a kisbabákkal utazók helyét

  A Japan Airlines egy új funkciót vezetett be a foglalási rendszerébe, amely megmutatja, hol ülnek a kisgyermekkel utazók az adott járaton.

  - hirdetés -

  Egy baba ikon jelenik meg az ülésfoglalásoknál, amikor valaki két évnél fiatalabb kisgyermekkel utazik az adott repülőn. Míg sokan azért várták ezt az új funkciót, hogy foglalásukat ahhoz igazítsák, hol ülnek kisgyermekek a járaton, a “gyerekbarátok” körében felvetett néhány kritikus hangot.

  Az utasok nagy része azonban örül az új rendszer bevezetésének, hiszen a hosszabb –akár 13 órás – repülőutak alatt fontos számukra az ülőhely személyre szabott kiválasztása. A légitársaság felhívta a figyelmet arra, hogy az új funkció nem nyújt 100%-os információt, így ha közvetítőn keresztül vettek jegyet vagy utolsó pillanatban változtatnak járatot, úgy nem biztos, hogy minden esetben megjelennek az ikonok.

  Egy elismert kockázati-tőke befektető Rahad Ahmed Twitter üzenetben fejezte ki elismerését a japán légitársaság felé, hogy ahhoz tudja igazítani ülésfoglalását, hogy hol vannak kisgyermekek a fedélzeten és arra hívta fel a figyelmet, hogy ennek a funkciónak minden légitársaságnál elérhetőnek kellene lenni a jövőben. Az elismert üzletember alaposan felkavarta az állóvizet és hideget-meleget egyaránt kapott nyilvános állásfoglalásáért a japán légitársaság új szolgáltatása mellett.

  - hirdetés -

  A flyingwithababy.com oldal szerint a legcsaládbarátabb légitársaság az Etihad, ahol ingyenesen használható babakocsikat is rendelkezésre bocsájtanak a reptéren a járatok közötti egyszerűbb közlekedéshez.

  Forrás:BBC
  - hirdetés -
  - hirdetés -
  275,164FansLike
  6,943FollowersFollow
  283FollowersFollow
  39SubscribersSubscribe
  - hirdetés -