More
  - hirdetés -

  Tölts egy éjszakát a Downton Abbey híres kastélyában

  A Downton Abbey rajongók álmai valósulhat meg azzal, hogy eltölthetnek egy éjszakát a Crawley család fényűző világában. A sorozat rajongói az Airbnb szervezésében élvezhetnek egy nap pompát a film forgatási helyszínén.

  - hirdetés -

  A Downton Abbey mozifilm premierje jóvoltából Carnavaron grófnője és grófja – akik a Highclere kastély birtokosai Hampshire-ben – tették fel a hirdetést otthonukról a weboldalra. A kastély közel 9200 négyzetméteres 300 szobával és több, mint 1000 hektáros parkkal. Két szerencsés rajongót Lady Carnarvon, a kastély tulajdonosa lát vendégül a délutáni teára. Később koktélokat és háromfogásos vacsorát élvezhetnek a grófi párral a filmből is ismert híres étkezőben, kívánságaikat pedig a Highclere kastély komornyikja lesi majd. Másnap reggeli után pedig egy vezetett túra várja a vendégeket a csodálatos birtokon.

  Ezt már olvastad? – Airbnb – lépésről lépésre

  A kastélyban eltöltött éjszakára a foglalásokat október 1-én nyitják meg és mindössze egyetlen éjszakára szól, két fő részére november 26-án. Noha azt hihetnénk, hogy az élményért csillagászati összegeket kell kifizetni, „mindössze” 186 dollár azaz 56.000 forint a felejthetetlen éjszaka. Azért azonban, hogy minket válasszanak ki a szerencsés vendégnek mindenképpen érdemes leírni a fő motivációinkat, miért szeretnénk eltölteni egy éjszakát a sorozat színfalai között.

  - hirdetés -
  - hirdetés -
  - hirdetés -
  274,868FansLike
  6,938FollowersFollow
  283FollowersFollow
  39SubscribersSubscribe
  - hirdetés -