More
  - hirdetés -

  Dolgozz delfinekkel és utazd be Horvátországot

  A fenntarthatóság jegyében meghirdetett négy hetes ösztöndíj során a szerencsés nyertes tengeri emlős kutatásban is részt vehet jövő nyáron Horvátországban.

  - hirdetés -

  Az Unforgettable Croatia hajózási vállalat egy minden költséget álló, teljes ellátást ígérő ösztöndíjat hirdet a természet szerelmeseinek. 2020-ra. A Croatia Conservation and Exploration ösztöndíj nyertese a négy hetes önkéntes program első felében az észak-adriai szigetvilág Losinj szigetéhez tartozó Blue World Kutatóintézet önkénteseként ideje nagy részét kutatóhajókon terepi munkával tölti, ahol a kutató csapat tagjaival adatok gyűjtenek a delfinekről. Az Unforgettable Croatia szerint nem ritka, hogy egy nap akár 50 delfint is lássanak ezen a környéken.

  A két hetes munka után az ösztöndíj nyertesére teljes lazítás, privát transzferek és luxus szállások várnak, a programok között borkóstoló esték és szarvasgomba vadász kalandok várnak az Isztriai-félszigeten, valamint privát túravezetés a Plitvicei-tavak Nemzeti Parkban. Splittől az utazás egy kis hajóval folytatódik Dubrovnikba, ahonnan egy éjszakára átugranak Hvar-, Vis-, Korcula- és Mljet-szigetére is.

  - hirdetés -

  Az Unfrogettable Croatia alapelve a fenntartható turizmus, idén júniusban bejelentették, hogy a legkörnyezettudatosabb hajózási társasággá válnak 2020-ra. Mindezt olyan lépésekkel valósítják meg, mint a hajókon használt műanyag hulladékok visszaszorítása, a helyi közösségek támogatása és a Blue World Kutatóintézet számára gyűjtött támogatások. A cég az éves bevételük 10%-át adományozza a non-profit kutatóközpontnak.

  Amennyiben ti is pályázni szeretnétek erre a nem mindennapi lehetőségre július 9-ig megtehetitek a hajózási társaság honlapján.

  Forrás:afar.com
  - hirdetés -
  - hirdetés -
  275,170FansLike
  6,940FollowersFollow
  283FollowersFollow
  39SubscribersSubscribe
  - hirdetés -