More
  - hirdetés -

  Részt vennél a nyár legexkluzívabb medencés buliján Kaliforniában?

  Idén nyáron egy maroknyi szerencsés Kalifornia egyik legszebb, történelmi helyén, a Hearst Castle-ban található Neptunusz medencében frissülhet fel.

  - hirdetés -

  Július hónaptól a Hearst Castle híres Neptunusz medencéje megnyitja kapuit a nagyközönségnek és négy exkluzív bulit szerveznek, ahol összesen 40 személyt látnak vendégül rendezvényenként. A Julia Morgen által tervezett Neptunusz medence 1924 és 1936 között épült. Az olasz villák inspirálta medencét 20 000 márvány csempe díszíti, míg a medencepartot a párizsi szobrász Charles-Georges Cassou remekei ékesítik.

  A közel 90 éves medence újranyitása nagy munkálatokat igényelt az elmúlt években, 2014-ben leeresztették a medencét, hogy kijavítsák az olyan repedéseket, sérüléseket, amelyek miatt közel 19 000 liter víz csurgott el belőle naponta. Érdekesség, hogy Lady Gaga is ennek a lenyűgöző szépségű medencének partján forgatta egyik videoklipjét, majd ezt követően – a New York Times forrásai szerint – komoly anyagi támogatást nyújtott a felújítási munkálatokhoz. A medence öt év után 2018 nyarán nyitotta meg újra kapuit, a felújítás költsége 5,4 millió dollárra rúgott.

  - hirdetés -

  A Hearst Castle másik fényűző beltéri római medencéje is megnyitja kapuit az úszók előtt kétszer ezen a nyáron, de csak a jelenlegi klubtagok és a belépőjegyre induló aukció nyertesei előtt. A római fürdők mintájára épített medencét szintén Morgen tervezte, mely az aljától a tetejéig pazar csempével borított, partján pedig nyolc görög és római isten márványszobra magasodik.

  Ahhoz, hogy a felejthetetlen, hűsítő csobbanásra licitálhassunk online kell foglalni, azonban mélyen a zsebükbe kell nyúlni azoknak, akik a szerencsések közé akarnak tartozni: a klubtagoknak 950 dollártól, míg a klubtagságon kívülieknek 1250 dollártól indulnak a belépőjegyek licit árai.

  Forrás:www.afar.com
  - hirdetés -
  - hirdetés -
  274,868FansLike
  6,938FollowersFollow
  283FollowersFollow
  39SubscribersSubscribe