More
  - hirdetés -

  15 éves a Wizz Air: 15% százalék kedvezmény ajándékba

  A Wizz Air első gépe 15 évvel ezelőtt szállt fel Katowicéból Londonba. A vállalat mára a régió vezető légitársaságává fejlődött, amely 44 országban 146 úticélra kínál járatokat. Az évforduló alkalmából különleges akcióval lepi meg utasait a Wizz Air. Minden mai – május 20-ai – foglalás után a jegyár 15 százalékát jóváírják az utasok WIZZ-számláján.

  - hirdetés -

  A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő, egyben Közép- és Kelet-Európa vezető diszkont légitársasága indulása 15 éves évfordulójának alkalmából minden ma vásárolt jegy árának 15 százalékát* jóváírja az utasok WIZZ-számláján, ahonnan további jegyeket foglalhat és fizethet ki.

  Az évfordulós akció a légitársaság valamennyi útvonalára érvényes, beleértve a Budapestről és Debrecenből elérhető 81 változatos úti célt is. Foglalhat jegyet a Wizz Air legújabb járataira, Budapestről például Oslóba, Norvégia festői fővárosába, Debrecenből pedig Máltára és Ciprusra, a Földközi-tenger gyönyörű szigeteire. Ezekre a járatokra 4590 forinttól** foglalhatók jegyek a wizzair.com honlapon vagy a WIZZ mobilalkalmazásban.

  Azoknak az utasoknak, akiknek még nincs WIZZ-számlája, a légitársaság automatikusan nyit egyet, ha regisztrálnak a wizzair.com oldalon. A WIZZ-számláról a későbbiekben kényelmesen és gyorsan vásárolhatnak repülőjegyet, és itt kerülnek jóváírásra a Wizz Air Hitelkártyán kapott pontjaik is.

  - hirdetés -

  A mai akcióban kifizetett jegyár 15 százaléka a foglalástól számított 24 órán belül jelenik meg a számlán. A jóváírt összeget 2019. szeptember 15-éig vásárolhatják le az utasok, de a határidő után induló járatokra is lehet jegyet váltani.

  Amennyiben az akció ideje alatt az utas a viteldíjon felül extra kényelmi szolgáltatásokat is vásárol – például a WIZZ Priority-val elsőbbségi beszállást és egy második, nagyobb kézipoggyász fedélzetre vitelének lehetőségét –, akkor a teljes foglalási összeg 15 százalékát írja jóvá a légitársaság a számláján. A Wizz Flex vagy a Wizz Plus csomagban vásárolt jegyekre, valamint a csoportos foglalásokra nem vonatkozik az akció.

  - hirdetés -
  - hirdetés -
  275,164FansLike
  6,943FollowersFollow
  283FollowersFollow
  39SubscribersSubscribe
  - hirdetés -