More
  - hirdetés -

  Hol szeretne nyaralni a világ? A világ kedvenc úti céljai térképen

  Mindannyiunknak van a bakancslistáján jó néhány hely, amit szeretnénk meglátogatni, amikre addig is míg el nem jutunk biztosan gyakran rákeresünk és álmodozunk róluk. De vajon mik a világ leggyakrabban keresett úti céljai?

  - hirdetés -

  Az egyesül királyságbeli ár-összehasonlító szakértői csoport a Travel Supermarket a Google segítségével, létrehozott egy térképet: Hol szeretne a világ nyaralni? címmel. A térkép megmutatja melyek a legkeresettebb országok – vagyis azok a célpontok, ahova ha lehetőség adódna azonnal elutaznánk.

  Talán nem túl meglepő, hogy a listavezető Olaszország lett, a világ minden tájáról szeretnének eljutni, élvezni gyönyörű városait és a dolce vita életérzést. A második helyen is egy mediterrán ország, Spanyolország áll, míg a harmadik helyre a világ másik oldala Ausztrália került (?). A negyedik helyen Franciaország, az ötödiken Görögország végzett.

  - hirdetés -

  A térképre nézve rögtön látható – USA, Oroszország és Kína toplistájának élén is Olaszország áll. Európában is Olaszország tarolt, mindössze néhány kivétel van, mint például az Egyesült Királyság, Izland, Svédország és Finnország mely Spanyolországot sorolta az első helyre.

  - hirdetés -
  - hirdetés -
  274,860FansLike
  6,941FollowersFollow
  283FollowersFollow
  39SubscribersSubscribe
  - hirdetés -