More
  - hirdetés -

  Rövidebb sorokat ígér a Wizz Air a csúcsszezonra

  A Wizz Air legfrissebb újításának köszönhetően gyorsabb utasfelvételre számíthatnak a nyaralni indulók Ferihegyen. Azok, akik korábban érkeznek, akár már 3 órával az indulás előtt becsekkolhatnak.

  - hirdetés -

  A Wizz Air utasfelvételi pultot nyitott a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, hogy a Magyarországról utazóknak kevesebbet kelljen várakozniuk a nyári hónapokban. A korai utasfelvételi pult (early check-in desk) 06:00 és 18:00 óra között, a 2/B terminálon várja a Wizz Air utasait. A pultnál legkorábban 3, legkésőbb 2 órával a járat indulása előtt lehet elvégezni az utasfelvételt és a csomagfeladást.

  Extra utasfelvételi kapacitás: minden utasnak díjmentesen jár

  „Idén várhatóan 6 millió utas választja a Wizz Airt Magyarországon, a legnagyobb részük a nyári hónapokban. A vakációk alatt így jelentősen megnő az utasforgalom a repülőtéren. A korai utasfelvételi pultot azért nyitottuk, hogy a nyári utazás még komfortosabb legyen. A kibővített check-in kapacitás rövidebb sorokat és kevesebb várakozást jelent majd utasainknak. Az újítás mindenkinek kényelmesebbé teheti az utazást, és különösen nagy segítséget jelenthet azoknak az utasoknak, akik vidékről vagy külföldről érkeznek, így sokszor eleve korábban érkeznek a repülőtérre. Az új szolgáltatás minden utasunknak ingyenes – függetlenül attól, hogy rendelkezik-e WIZZ Priorityvel, illetve egyéb kényelmi szolgáltatással vagy sem ” – mondta el Radó András, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere.

  - hirdetés -

  Továbbra is lehetőség van az online becsekkolásra a wizzair.com honlapon és a Wizz Air mobilalkalmazásában – ülőhelyfoglalással akár 30 nappal, anélkül pedig 48 órával az indulás előtt.

  A Wizz Air és a Budapest Airport további fejlesztésekkel is készül a nyárra. Hamarosan önkiszolgáló csomagleadó pultot alakítanak ki, amely még tovább fogja gyorsítani az utasfelvételt. A további kényelmi szolgáltatásokról később tájékoztatja utasait a Wizz Air.

  - hirdetés -
  - hirdetés -
  274,860FansLike
  6,940FollowersFollow
  283FollowersFollow
  39SubscribersSubscribe
  - hirdetés -