Találd ki hogyan végződik a Trónok harca és nyerj egy öt csillagos utazást Horvátországba

A nyolcadik és egyben utolsó évadához érkező Trónok harca sorozat rajongói lázasan próbálják kisakkozni vajon ki lesz az, aki elfoglalja majd a Vastrónt. Amennyiben elég pontosan tippeled meg a történet végét egy utazást nyerhetsz Horvátországba, melynek során öt csillagos hotelekbe szállásolnak el és olyan ikonikus helyeket járhatsz be, mint Dubrovnik, Split, Hvar vagy Vis szigete.

Ahogyan a Trónok harca a végjáték felé száguld mindenféle teória napvilágot látott már arról, hogy milyen befejezést szánhattak a sorozatnak az alkotók. Mivel a Trónok harca bővelkedik a váratlan fordulatokban, így nehéz pontosan megjósolni a végkifejletet, most mégis megéri megpróbálkozni vele, hiszen egy ingyen nyaralást nyerhetünk a szomszédos Horvátországba.

Az Unforgettable Croatia fogja a szerencsés nyertest és barátját vendégül látni a luxus Trónok harca túrán Dubrovnik és Split városában, ahol a film néhány jól ismert jelenetét forgatták. A 7 éjszakás utazás tartalmaz egy exkluzív túrát, mely végigvezet olyan ikonikus helyszíneken, mint a Királyvár, a Folyóvidék, Qarth, Braavos és Meereen. Ráadásul a szerencsés nyertes egy privát túra keretében, motorcsónakkal fedezheti fel Hvar és Vis szigetének szépségét is.

A nyertes 7 éjszakát tölthet öt csillagos hotelekben 2019 októberében, egyedül a kiutazás költségét nem tartalmazza a nyeremény, szerencsére azonban pár óra alatt elérhető hazánkból Horvátország. Ahhoz, hogy jelentkezz a játékra május 5-ig kell elküldened a maxiumum 1000 karakteres elképzelést arról hogyan végződik a sorozat utolsó része, melyet az HBO május 19-én vetít majd.

- hirdetés -

- hirdetés -
277,107RajongókTetszik
6,918KövetőkKövetés
274KövetőkKövetés
29FeliratkozókFeliratkozás