Vadássz olcsó repjegyekre egy szuper új alkalmazással

Minden gyakorlott világutazó tudja, hogy legjobb árú repjegyek becserkészése igazi művészet, az utazást megelőzően általában hosszú hetek munkájának gyümölcse. Egy új repjegykereső alkalmazás, mely az Escape névre hallgat színes, interaktív térképpel segít, hogy megtaláljuk a legolcsóbb repjegyet, bármerre is induljunk a nagyvilágban.

Az utak amelyek megjelennek a térképen különböző színekkel vannak ellátva a repjegyek árának megfelelően, így könnyen áttekinthetjük, hogy egy adott városból melyik desztináció érhető el a legjobb áron a kiválasztott időszakban. Az alkalmazáson belül különböző szűrési filtereket tudunk beállítani: ár, direkt járat, a legnépszerűbb és a legkevésbé népszerű útvonalak alapján. Beállíthatjuk azt is, hogy olyan úti célokat mutasson, ahol számunkra kedvező az időjárás, illetve a vízum feltételek.

Az oldal más repjegykereső alkalmazásokat is figyelembe vesz, mint a Skyscanner és a Kiwi, így biztosítva a nagyobb átláthatóságot. Az alkalmazás egy szingapúri projekt keretében a massachusettsi MIT Senseable City Laboratory fejlesztése, akiknek célja olyan alkalmazások létrehozása, melyek hasznosak, átláthatóak és jól tervezettek.

Az alkalmazásban egyelőre csak egy megadott dátum alapján tudunk keresni, így azok számára nyújthat nagyobb segítséget, akiknek konkrét elképzelésük van az indulás időpontjáról. Az oldal azonban folyamatosan fejlődik, így várható, hogy egyéb keresési feltételekkel bővítik az új repjegykereső oldalt a jövőben.

Kezdőkép: Suhyeon Choi on Unsplash

- hirdetés -
276,863RajongókTetszik
6,770KövetőkKövetés
272KövetőkKövetés
24FeliratkozókFeliratkozás