Hatalmas Trónok Harca Stúdió tárlatvezetésre indulhatunk Észak-Írországban jövőre

A népszerű sorozat ugyan a végéhez közeledik, a Trónok Harca rajongóknak nem kell csüggedni. A különleges Vastrónok vadászata után az HBO bejelentette, hogy 2020-ban mi is átélhetjük a Hét Királyság élményét az újonnan nyíló, észak-írországi Trónok Harca Stúdió túrán.

A Trónok Harca rajongók a jövő évtől az HBO eredeti díszletei között járhatják be a varázslatos sorozat világát a Linen Mill Studios kibővített, új programja során Banbridge városában. Számos ikonikus jelenetét forgatták itt a sorozatnak, melynek helyszíneit az HBO most egy 10.000 négyzetméteres turisztikai látványossággá alakítja át, így a rajongóknak a forgatás helyszínén nyílik lehetőségük a sorozat kulcsfontosságú pillanatait felidézni. A találgatások szerint a kiállításon még a 8. évad díszletei is felbukkanhatnak, de természetesen az HBO a részleteket még nem hozta nyilvánosságra.

Trónok Harca Stúdió Észak-Írországban – látványterv – fotó©: HBO

Ez még nem minden, a stúdió túrán nem csak a díszletek, hanem jelmezek, képek, kellékek is felbukkannak majd a Trónok Harca univerzumból. A helyszíneket ugyanazok a kivitelezők és művészek építik újjá, akik az Emmy-díjas sorozaton is dolgoztak. Az attrakció teljesen magával ragadó, különleges élményt kínál majd a Trónok Harca rajongóknak.

Ezt már olvastad? – A Trónok harca forgatási helyszínei

A Trónok Harca Stúdió túra az első az interaktív kiállítások sorában, melyeket bejelentett az HBO. Más észak-írországi forgatási helyszínek kapui is megnyílnak a nagyközönség előtt, beleértve a Fekete Várat és Királyvárt.

Trónok Harca Stúdió Észak-Írországban – látványterv – fotó©: HBO

- hirdetés -

„A Trónok Harca nemzetközi idegenforgalmi célponttá emelte Észak-Írországot, rengeteg rajongó látogat el felfedezni Észak-Írország lenyűgöző tájait, partjait és hegyeit, melyek a sorozatban szerepeltek.” – mondta John McGrillen Észak-Írország turisztikai vezérigazgatója.

Ezt már olvastad? – 10 úti cél Trónok harca-rajongóknak

Mindeközben Belfastban egy kisebb, Game of Thrones: The Touring Exhibition névre hallgató utazó kiállítás nyitja meg kapuit április 11-én, így aki nem szeretne egy teljes évet várni a nagyszabású tárlatvezetésre, az szeptember 1-ig Észak-Írország fővárosában merülhet el az HBO sikersorozatának világában.

Trónok Harca Stúdió Észak-Írországban – látványterv – fotó©: HBO

- hirdetés -
- hirdetés -
276,863RajongókTetszik
6,770KövetőkKövetés
272KövetőkKövetés
24FeliratkozókFeliratkozás