A világ legnépszerűbb eljegyzési úti céljai

Vérbeli világjáró vagy és éppen lánykérésre készülsz, vagy arról a pillanatról álmodozol, amikor megkérik a kezed?  A gondolataidban már megvan hozzá az „álom helyszín”? Egy kutatás 1600 embert kérdezett meg arról, hogy számukra a világ mely pontja a legtökéletesebb egy romantikus lánykérésre. Az eredmények között vannak „jól bevált”, népszerű célpontok, valamint igazi különlegességek is, amelyekre talán még nem is gondoltál.

A lista élén könnyen megközelíthető európai városok és egzotikus helyszínek váltják egymást, a hatodik helyen azonban az „otthoni” lánykérés is felkerült az éremtáblázatra, hiszen – bár fontos a helyszín – a leglényegesebb mégiscsak az, hogy teljes szívből történjen, akárhol is kerüljön sor a nagy pillanatra.

  1. Velence

Talán nem meglepő, hogy Velence áll a romantikus lánykérési helyszínek élén. A Piazza San Marco, a Grand Canal és a város szűk csatornáin csordogáló gondolák mind tökéletes aláfestést biztosítanak a nagy pillanathoz.

  1. Párizs

Párizs a „Szerelmesek városaként” ismert, a város különleges hangulata teljesen magával ragadja az embert. A romantikus programokból itt sincs hiány, andalgás a tökéletesen gondozott kertekben, gyertyafényes borozgatás, vagy éppen naplementés lánykérés a Szajna-parton? A klasszikus francia főváros soha nem megy ki a divatból, ha romantikáról van szó.

  1. Hawaii

Hawaii híres a gyönyörű napkeltéiről és napnyugtáiról, a legtöbben csak „földi paradicsomként” emlegetik a tündöklő homokos partok, ezer színben játszó korallzátonyok és kobaltkék Csendes-óceán triumvirátusa miatt.

  1. Bahamák

A tengeri játszótérként fémjelzett Bahamák 700 szigetet és 2400 homokzátonyt számlál. A legtöbbjük lakatlan, a víz alatt pedig látványos korallok és gigantikus óceáni árkok váltják egymást. A Bahamák elkényezteti az ide érkezőket a rengeteg tökéletes lánykérési színtérrel Nassau nyüzsgő városától, Andros lenyűgöző mangorve erdején át, a mesés tengerparti helyszínekig.

- hirdetés -
  1. Vanau Levu

Fiji második legnagyobb szigete Vanau Levu a trópusok legrejtettebb titka. A délen fekvő Sausavu a fényűző yachtok, búvárok paradicsoma, a trópusi idillikus lánykérés tökéletes helyszíne. A sziget többi részén nádcukor és kókuszültetvények váltják egymást, eldugott romantikus települések, varázslatos vízesések várnak felfedezésre.

A Top 10-es listába olyan helyek szerepelnek még, mint Bali, New York, a Niagara-vízesés vagy Sydney.

- hirdetés -
276,863RajongókTetszik
6,770KövetőkKövetés
272KövetőkKövetés
24FeliratkozókFeliratkozás