Két újabb izgalmas attrakció nyílik Harry Potter varázsvilágában

Két izgalmas újítás várja a Harry Potter rajongókat a los angeles-i és az orlandoi Universal Studios-ban idény nyáron. A Harry Potter univerzum legsötétebb teremtményeit keltik életre: beleértve az igazi Sötét Nagyurat, Voldemortot is, valamint egy új Hagrid tematikájú hullámvasút is épül a varázsvilág szerelmeseinek.

A nyár közeledtével az Universal Studios igazi hátborzongató élményt kínál a Harry Potter Univerzum világában jártas rajongóknak, idén a sötét varázslatok életre kelnek Roxfortban. A JK Rowling könyvek legfélelmetesebb karakterei: halálfalók, dementorok, Aragog az óriás pók és még maga Voldemort is rettegésben tartja majd a szórakoztatóparkba látogató „muglikat”. A kastély falain belül végigsöprő sötét varázslényeket különleges fény- és hanghatások kísérik, egészen addig, amíg a varázsvilág legerősebb védő varázslata, a Patrónus el nem kergeti őket.

A Dark Arts névre keresztelt új attrakció a hollywood-i Universal Studios-ban található Roxfort falain április 13-18. és május 25-27. között kel életre, az Universal Orlando Resort falain belüli felbukkanását pedig az idei év második felére tervezik.

Fotó: www.universalorlando.com, címfotó: www.universalstudioshollywood.com

Az Universal Orlando Resort egy teljesen új hullámvasútat is megálmodott, mely idén nyáron nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt. A Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure névre keresztelt új kalandpályán a látogatók Hagriddal együtt suhanhatnak a varázsvilág legritkább lényei között.

- hirdetés -
276,659RajongókTetszik
6,714KövetőkKövetés
271KövetőkKövetés
23FeliratkozókFeliratkozás