Fantasztikus kalandokkal vár az új Star Wars élménypark

A Star Wars rajongók régi álma valósul meg azzal, hogy átélhetik a saját Star Wars történetüket, a galaxis leghíresebb hajójának, az Millenium Falcon fedélzetére léphetnek, izgalmas csillagközi ételeket és frissítőket kóstolhatnak a kaliforniai Disneyland Resortban és a floridai Disney’s Hollywood Studioban.

A hatalmas érdeklődés miatt két fázisban nyitja meg kapuit a legújabb Disney attrakció a Start Wars: Galaxy’s Edges (A galaxis peremén). A közel 6 hektáros élményparkban egy teljes falut építenek fel, méghozzá – a Földhöz hasonló – Batuu bolygót keltették életre a Disney szakemberei. A legfőbb látványosság Han Solo legendás űrhajója lesz, az Millenium Falcon, melyet a látogatók is vezethetnek majd. A látogatók számára szinte megelevenedik a filmvásznon látott környezet, speciális effektek, droidok és egyéb ikonikus karakterek bukkannak fel a város falain belül. A látogatók egy mobiltelefonos alkalmazással saját profilt hozhatnak létre, mellyel titkos ajtókat nyithatnak ki, küldetéseket és üzeneteket kaphatnak. Az alkalmazással azt szeretnék elérni, hogy a park vendégei addig is szórakozzanak, amíg a látványosságokhoz vezető sorban ácsorognak.

A második ütemben nyílik meg a Star Wars: Rise of Resistance (Az Ellenállás felemelkedése) részlege, ahol az Első Rend és az Ellenállás közötti harcok közepébe csöppenhetünk.

A kaliforniai Disney Resort attrakciója május 31-én nyitja meg kapuit, azok, akik június 23-ig ide látogatnak az érvényes belépőjeggyel, a regisztrációt követően – a szabad helyek függvényében – ingyenesen látogathatják meg az élményparkot.

A floridai Disney’s Hollywood Studio Start Wars részlege augusztus 29-től várja majd a csillagközi utazások szerelmeseit.

- hirdetés -

Minden kép és videó jogvédett: ©2019 Disney Enterprises, Inc./Lucasfilm Ltd.
All Rights Reserved.

- hirdetés -
276,659RajongókTetszik
6,714KövetőkKövetés
271KövetőkKövetés
23FeliratkozókFeliratkozás