A párizsi Van Gogh kiállítás, ahol az alkotás részévé válsz

Ha unalmasnak találod a hagyományos múzeumokat, nehezen fókuszálsz a kétdimenziós festményekre és imádod az impresszionizmust, akkor ezen a lélegzetelállító kiállításon mindenképpen ott a helyed. A párizsi Van Gogh-élmény lehetővé teszi, hogy a híres művészt úgy “lásd”, mint még soha – egy közkedvelt fény- és hangbemutatón, amelyen a legismertebb festményei közül láthatsz néhányat egészen különleges módon.

A Vincent van Gogh, La nuit étoilée kiállítás 2019. december 31-ig látható Párizs első digitális képzőművészeti központjában a l’Atelier des Lumières-ben. A látogatókat Van Gogh leghíresebb festményeivel kápráztatják el, itt szó szerint része lehetsz az alkotásnak, ami teljesen körbevesz. A 35 perces bemutató igaziból egy komplett előadás a vetített képeket hangok és zene is kiegészíti, az egész élmény magával ragadó.

Fotó: Culturespaces / S. Lloyd

A kiállítás célja, hogy lehetővé tegye a látogatók számára, hogy felfedezzék Van Gogh művészi fejlődését, a Csillagos éj (1889), a Napraforgók (1888), a Krumplievők (1885) és a Van Gogh szobája (1889) művein keresztül. A kiállítás arra törekszik, hogy kiemelje a művész erőteljes és kifejező ecsetvonásait, melyek a hatalmas térben kivetítve még erőteljesebben hatnak.

Fotó: Culturespaces / S. Lloyd, cimfoto: Culturespaces / E. Spiller

- hirdetés -
276,659RajongókTetszik
6,714KövetőkKövetés
271KövetőkKövetés
23FeliratkozókFeliratkozás