Megújuló Wizz Air Hitelkártya csökkenő kedvezményekkel

Az Erste Bank ismét elnyerte a kiírt tendert a Wizz Air magyarországi kedvezményprogramjára, így 3 évig tovább folytathatja a Wizz Air Hitelkártya forgalmazását, azonban a betéti kártyák megszűnnek, a hitelkártyákkal való vásárlásokért pedig a jövőben csak feleannyi pont jár majd. Nézzük a legfontosabb változásokat.

Az új feltételek a már meglévő hitelkártya tulajdonosok esetében 2019. március 1-től lépnek életbe, a 2018. november 1. és 2019. január 31. között igényelt kártyák esetében pedig 2019. június 1-től. A frissen, 2019. február 1. után igényelt hitelkártyák pedig a már megváltozott pontgyűjtési feltételekkel kerülnek kibocsátásra.

A Wizz Air Hitelkártya újonnan módosított kedvezményprogramja:
– minden, vásárlásra elköltött 100 forint után 1 pontot írnak jóvá (a korábbi 2 pont helyett),
– a Wizz Air szolgáltatások vásárlása estén 100 forint után 2 pont jár (a korábbi 4 pont helyett)
– Wizz Air pontokat havonta legfeljebb 250 ezer forint vásárlási összeg után kaphatunk (korábbi 300 ezer forint helyett)
– A pontokat minden regisztrált Wizz Air Hitelkártya esetében 2019. április 1-től – az eddigi gyakorlattól eltérően – naponta automatikusan átvezetik a Wizz Air rendszerébe
– Két főre érvényes standard WIZZ Discount Club tagság jár majd a hitelkártyához (a korábbi csoportos WIZZ Discount Club tagság helyett)A pontokat továbbra is egy évig lehet felhasználni a Wizz Airnél és a hitelkártyához továbbra is jár az ingyenes utasbiztosítás és a Mastercard Airport Lounge használata.

A Wizz Air Hitelkártya által kínált kedvezmények és egyéb szolgáltatások mellé két további bónusz promóciót is választhatunk most, amelyek a visszavonásig érvényesek. A 2019. április 1-től elérhető Comfort és a Comfort Plus promóciós csomag esetében havi 990 illetve 1590 forintért a pontgyűjtési limit összege 450 ezer illetve 650 ezer forintra növelhető, a WizzAir szolgáltatásait vásárlóknak pedig százasonként nem 2, hanem 3, illetve 4 pontot írnak jóvá.

- hirdetés -
- hirdetés -
276,837RajongókTetszik
6,832KövetőkKövetés
273KövetőkKövetés
26FeliratkozókFeliratkozás