Nyerj repülőjegyet és utazz 10 barátoddal világgá!

Hányszor képzelted már el, hogy összegyűjtöd a legjobb barátaid vagy a családod, becsomagoltok, és együtt fedezitek fel a világ legizgalmasabb helyeit?  Ha már korábban is eszedbe jutott vagy most olvasva megjött a kedved hozzá a Lufthansa új nyereményjátéka a #SayYesToTheWorld közelebb hozza számodra ezt a lehetőséget. Próbáld ki a játékot és hívd meg maximum 10 barátod egy életre szóló utazásra.

A Lufthansa már 51 éve közlekedtet járatokat Magyarországra. Európa legnagyobb légitársaságának Magyarországról induló vagy hazánkba érkező járatait évente közel 800 000 utas választja, ezzel a Lufthansa a harmadik legnagyobb légitársaság Magyarországon, az úgynevezett hagyományos, vagyis a hálózati légitársaságok között pedig az első helyen áll hazánkban (amik teljes útvonalért garanciát vállalnak a csatlakozásokkal együtt).

A kiterjedt hálózatának köszönhetően a világ szinte bármely pontja elérhető budapesti vagy debreceni indulással mindössze egyetlen átszállással. A két nagy gyűjtő/elosztó repülőtér Frankfurt és München kényelmes és gyors átszállást biztosít; München Európa legjobb repülőtere és a világ legjobb terminálja címmel büszkélkedhet, Frankfurtban pedig  Európa egyetlen First Class terminálját találod. Nem véletlen tehát, hogy a Skytrax az európai légitársaságok közül elsőként és egyedüliként a Lufthansának ítélte oda az ötcsillagos minősítést. A Lufthansa globálisan heti 5400 járatot üzemeltet a világ 76 országának 202 célállomására a téli menetrendben, így biztosan nem lesz nehéz kiválasztanod úti célod. A Lufthansa flottája közel 350 repülőgépből áll, amelyben szinte az összes típus megtalálható, köztük az A380-as Superjumbo, vagy a Boeing 747-8-as legújabb változata, illetve a világ legmodernebb szélestörzsű repülőgépe az A350-es, ahol a világon elsőként vezettek be egy innovítv világítástechnikát, mely a bioritmusunkhoz alkalmazkodva segíti a több időzónát átívelő utazások könnyebbé tételét.

- hirdetés -


Év elején mutatta be új, ráncfelvarráson átesett márkaarculatát, melynek keretében a Lufthansa egy teljes modernizáláson megy keresztül minden téren, megőrizve azon alapértékeit melyről régóta ismert, mint a minőség, megbízhatóság és innovatív szellemiség. Az új dizájn bevezetésével egy időben indított #SayYesToTheWorld vagyis a „Mondj igent a világra” kampány a világ felfedezésére bátorít. A tavasszal kezdődött kampány egyik része volt, hogy a légitársaság repülőgép-üléseket helyezett el München, Sanghaj és New York közterein, és arra kérte a járókelőket, hogy beleülve meséljék el miért szeretik a világot. A tavaszi promóció sikerén felbuzdulva a légitársaság a #SayYesToTheWorld kampányt ősszel is folytatja, aminek részeként a bevezetőben már említett nagyszabású nyereményjátékot is indítják.

Hogyan vegyél részt a nyereményjátékban?

– Nyisd meg a nyereményjáték* weboldalát, válaszd ki a virtuális földgömbön azt a helyet, ahova utazni szeretnétek (vagy bal oldalon alul egyszerűen írd be az áhított úti célt) és kattints a „Catch this flight” gombra, ezután válaszd a bal oldalon a Participate gombot, majd személyes adataid megadásával regisztrálj.
– A megadott e-mail címre kapott levélben található gombra kattintva erősítsd meg részvételi szándékod.
– Ezt követően a megnyíló oldalon találod a személyes linked (e-mailben is megkapod), amit maximum 10 barátoddal tudsz megosztani vagy e-mailben meghívót küldeni, hogy csatlakozzanak hozzád. Ahhoz, hogy a jelentkezés érvényes legyen legalább egy ismerősödnek meg kell erősítenie, a nyereményjátékban való részvételt.

- hirdetés -

Tovább a nyereményjátékra

* A 2018. november 30-ig tartó nyereményjátékban résztvevők között 11 (meghívó és 10 barátja), interkontinentális Premium Economy osztályra szóló retúr repülőjegyet sorsolnak ki, amelyek a Lufthansa hálózatán belül bármely desztinációra beválthatók. A nyerteseket a verseny végétől számított 30 napon belül értesítik.

A jó hír, hogy a játékot akár a fedélzetről is játszhatod, 2006-ban a világon elsőként a Lufthansa nyújtott fedélzeti internet szolgáltatást, azóta teljes interkontinentális flottájában, illetve a kontinentális flotta Airbus A320-as gépein elérhető már a szélessávú internet.

- hirdetés -

- hirdetés -
277,130RajongókTetszik
6,920KövetőkKövetés
274KövetőkKövetés
30FeliratkozókFeliratkozás