More
  - hirdetés -

  FRISS: Új poggyász-szabályzat a Wizz Air-nél 30 másodpercben

  A Wizz Air ma bejelentette új, átlátható poggyász-szabályzatát, melynek célja, hogy megkönnyítse a beszállást az utasok számára, és amely garantálja, hogy a Wizz Air minden utasa ingyenesen felvihessen egy darab kézipoggyászt a járatok fedélzetére 2018. november 1-től kezdődően. Ehhez készítettek is egy rövid, 30 másodperces videót, melyből egyértelműen kiderül, hogy mit vihetünk fel a fedélzetre.

  - hirdetés -

  A légitársaság adatai szerint évente mintegy 10 000 járatot érint poggyászhoz kapcsolódó késés. Az egyes úti célokon eltöltött idő hossza folyamatosan csökken, és mára minden harmadik WIZZ-utazó három vagy kevesebb napos utat foglal. A rövidebb utazások következményeként a WIZZ utasai könnyű, praktikus csomaggal repülnek. Az utasok egyharmada vásárolt feladott poggyászt, és hétből átlagosan mindössze egy utas választotta a fedélzetre is felvihető kézipoggyászt.

  A 2018. november 1-től érvényes új Wizz Air poggyász-szabályzat

  2018. november 1-től kezdődően minden utas felvihet a fedélzetre egy darab ingyenes kézipoggyászt (legfeljebb 40x30x20 cm), míg az elsőbbségi szolgáltatást (WIZZ Priority) megvásároló utasok egy további fedélzeti kézipoggyászt (legfeljebb 55x40x23 cm) is felvihetnek magukkal. Az utasok visszajelzései alapján és a megváltozott utazási szokásokhoz igazodva a Wizz Air bevezeti a 10 kg súlyú feladott poggyászt a kényelmes utazási élmény érdekében, már 7 eurótól induló áron.

  - hirdetés -

  Az átlátható új poggyász-szabályzatról a Wizz Air egy 30 másodperces videót is készített, amiből egyértelműen kiderül mindenki számára, hogy milyen szolgáltatások vehetők igénybe ingyenesen és miért kell felárat fizetnünk.

  Fontos: Az október 10. előtt foglalt, 2018. november 1. utáni időszakra szóló WIZZ Priority nélküli foglalásokhoz a Wizz Air díjmentesen hozzáad egy 10 kg-os feladott poggyászt, míg a szintén korábban foglalt és november 1. utáni időszakra szóló, de feladott poggyászt tartalmazó foglalásokhoz díjmentesen WIZZ Priority szolgáltatást ad a légitársaság.

  - hirdetés -
  - hirdetés -
  275,417FansLike
  6,940Followers