Figyelem! Változások a Wizz Air a kézipoggyász-szabályzatában!

Nemrégiben ismét változtatott, most éppen szigorított a Wizz Air a kézipoggyász-szabályzatán. Mostantól csak az viheti fel garantáltan maximum 55×40×23 cm-es kézipoggyászát (max. 10 kg), aki megvette a légitársaság Priority szolgáltatását.

- hirdetés -

A hivatalos értesítés szerint: “Mivel a fedélzeten korlátozott a rendelkezésre álló hely, nem tudjuk garantálni, hogy minden utas magával viheti az utastérbe a kézipoggyászát. Csak a WIZZ Priority szolgáltatást vásárló utasok vihetik magukkal a fedélzetre a kézipoggyászt az egyes repülőtereken érvényes, beszállással kapcsolatos eljárásoknak megfelelően. Ha nem vásárolt WIZZ elsőbbségi beszállást, kézipoggyászát a raktérben tudjuk szállítani. A kézipoggyászt az érkezési repülőtéren veheti át a poggyászfelvételnél.

A Wizz Priority szolgáltatás ára 1 650 ​Ft​ – 4 000 ​Ft​ között mozog egy útra attól függően, hogy online vagy a Wizz Air telefonos ügyfélszolgálatán keresztül vásároljuk. Ha később gondoljuk meg magunkat, akkor a repülőtéren már 8 250 ​Ft​-ért vásárolhatjuk meg ezt a szolgáltatást. A Wizz Priority tartalmazza az elsőbbségi beszállást, a kézipoggyász (55×40×23 cm) garantáltan utastérben való szállítását és egy további, kisebb táska (40 × 30 × 18 cm) felvitelét, amit az ülés alatt tudunk tárolni.

Mostantól tehát, aki nem vásárolja meg a Wizz Priority szolgáltatást, annak gurulós kézipoggyászát a kapuknál le kell adni, a csomagtérben szállítják, ami azt is jelenti, hogy leszállás után a poggyászkiadóban a feladott bőröndökkel együtt érkeznek. Érdemes tehát felkészülni, hogy értéktárgyaink, amit szeretnék felvinni a fedélzetre beférjenek a zsebünkbe.
Abban az esetben ha olyan kézipoggyászunk van, ami biztosan elfér az ülés alatt továbbra is felvihető a fedélzetre.

- hirdetés -
- hirdetés -
276,465RajongókTetszik
6,596KövetőkKövetés
275KövetőkKövetés
21FeliratkozókFeliratkozás
- hirdetés -