Főoldal / Hírek / Két új útvonal – Stavanger, Basel és heti 32 budapesti járattal bővül 2018-tól a Wizz Air

Két új útvonal – Stavanger, Basel és heti 32 budapesti járattal bővül 2018-tól a Wizz Air

A két új útvonalon – Stavanger és Basel-Mulhouse-Freiburg – túl a WIZZ tizenhárom budapesti járatának sűrűségét is növeli 2018-tól.

Remek hír Norvégia szerelmeseinek, hogy 2018 márciusában indul a Wizz Air Budapest-Stavanger járata, amely a 2017-ben bergeni után a második norvégiai célállomás lesz.

2018 májusában pedig közvetlen járattal repülhetünk Nyugat-Európa szívében, Franciaország, Németország és Svájc hármas határánál fekvő Basel-Mulhouse-Freiburg EuroAirportra, amely remek lehetőséget fog biztosítani, hogy akár a három ország közeli látnivalóival is megismerkedhessünk.

A két új útvonalon túl a WIZZ tizenhárom budapesti járat sűrűségét is megnöveli. A Róma Fiumicino, Barcelona, Madrid, Porto ,Tel-Aviv,  Moszkva, Szentpétervár, Keflavik és Kutaiszi célállomásokra indított járatok, valamint az öt nyugat-balkáni járat közül három, a Budapest-Tirana, Budapest-Podgorica és Budapest-Szkopje járat gyakorisága akár heti néggyel is megemelkedik.

2018 év nyarán a WIZZ heti 32 újabb járatindulással bővíti budapesti menetrendjét, amellyel a fővárosból elérhető 2018-as kapacitása több mint 5,3 milliósra emelkedik – ez éves szinten mintegy 20%-os növekedésnek felel meg.  Az első új Airbus A321 2018 márciusában csatlakozik a Wizz Air budapesti flottájához, ezt 2018 májusában követi a második repülőgép.  A két új 230 üléses Airbus repülőgéppel a Wizz Air magyarországi flottája 14 tagúra növekszik, ebből 13 a budapesti, egy a debreceni bázison teljesít szolgálatot.

A WIZZ hazai hálózata már 71 útvonalat kínál, Európa-szerte és a kontinensen túl 30 országgal kapcsolva össze Budapestet és Debrecent. A mai bejelentéssel egyidőben a Wizz Air közzétette 2018. évi nyári menetrendjét. A következő két hétben ezek a legalacsonyabb viteldíjak kizárólag a WIZZ Discount Club tagjai számára érhetők el, míg 2017. július 6-tól mindenki számára.

Örülsz a hírnek? Oszd meg másokkal is a cikket!