More
  - hirdetés -

  Disneyland® Paris Magyarországon toborzott

  Március elején Budapestre érkezett a Disneyland® Paris egy mindeddig a világon példátlan, különleges és szórakoztató munkaerő toborzással. Európa legkeresettebb turisztikai úti célja, a Disneyland® Paris, 2012-ben kezdte európai toborzó kampányát, amely ez év áprilisáig tart majd.

  - hirdetés -

  Március elején a párizsi Disneyland® európai munkaerő toborzó roadshow-ja, London, Brüsszel és Berlin után Magyarországra érkezett, ahol a jelentkezők egy rendhagyó álláskeresésen vehettek részt. A különleges eseményen több tucat olyan munkakereső mérte össze a tudását, akik komoly nyelvismerettel rendelkeztek.

  A jelentkezők Budapest közepén, a Hősök terén találkoztak, és át kellett élniük két híres Disney hős, Bernard valamint Bianca szerepét. A legjobb detektívekhez méltóan, találós kérdések segítségével kellett kinyomozniuk, hol lesz az állásinterjú helyszíne, ahol találkoznak majd a Disneyland® Paris humánerőforrást kereső profi szakembereivel.

  disney_show_dream

  - hirdetés -

  Minden egyes találós kérdés egy budapesti belvárosi helyszínre vonatkozott, amelyik valamilyen kapcsolatban áll a Disneyland® Paris világával. A meglelt pontokon újabb rejtély várt a megfejtőkre. A jelentkezők minden egyes kérdés helyes megválaszolásával közelebb kerültek az állásinterjú helyszínéhez. Kreativitás, játék és a Disneyland® Paris világ szeretete kellett ahhoz, hogy az álláskeresők „révbe érjenek”. Az állásinterjú helyszínén a Disneyland® Paris humán menedzserei személyes megbeszéléseket folytattak, hogy felmérjék, kikből lehet alkalmas munkavállaló. Az intézmény a múlt évben ünnepelte 20. születésnapját és a vezetésnek eltökélt szándéka, hogy az immár „felnőtt korba lépett” Disneyland® Paris folyamatosan megújuljon, többi között munkavállalói kiemelkedő elkötelezettségével és tudásával.

  Európa legnagyobb városaiban mindeddig hatalmas érdeklődés fogadta a Disneyland® Paris munkaerő toborzó roadshow-ját, hiszen ez egy példátlan lehetőség a munkakeresőknek, hogy kipróbálják magukat egy olyan iparágban, amely hihetetlen fejlődést produkált az elmúlt időszakban és ezért egy rendkívül vonzó lehetőség a munkavállalók számára. A Disneyland® Paris a világon először toboroz munkaerőt ilyen különleges módon. A toborzásról készült videót itt megtekintheted.

  - hirdetés -
  - hirdetés -
  275,120FansLike
  6,943FollowersFollow
  283FollowersFollow
  39SubscribersSubscribe
  - hirdetés -