Utasbiztosítás

Utasbiztosítás 10% kedvezménnyel minden Világutazónak

Mi magunk is rendkívüli izgalmak közepette készülünk nagyobb utazásainkra. Tervezünk, szervezünk, előre tájékozódunk, élménybeszámolókat bújunk, Youtube videókat nézegetünk. Főleg, ha külföldre szeretnénk utazni. Emellett tudjuk, mennyire fontos a saját testi épségünk és értékeink biztonsága, éppen ezért nem hagyjuk ki az előkészületek egyik legfontosabb elemét, az utasbiztosítás kiválasztását és megkötését sem. Bár néha nekünk is az utolsó pillanatban jut eszünkbe, de szerencsére partnerünk, a Biztosítás.HU oldalán már aznapi indulással is köthetünk biztosítást kártyás fizetés esetén, így még akár a reptéren is szerét ejthetjük a tranzakciónak, főleg, hogy kb. 5 percet vesz igénybe a művelet (megjegyeznénk azonban, hogy csak a Magyarországon kötött utasbiztosítások érvényesek 😉 ).

A megfelelő utasbiztosítás kiválasztásához kívánunk további segítséget nyújtani egy 10%-os kedvezmény kuponnal – UTAZ-1234, – melyet a www.biztositas.hu oldalon lehet felhasználni és akár tovább is adhatod barátaidnak.

Kattints és kösd meg utasbiztosításodat kedvezményesen!

600px_Vilagutazo_kreativ

Mire jó egy utasbiztosítás?

Mondhatnánk, hogy „ja persze, azt ismerem, poggyászbiztosítás”. Azonban emellett mindegyik konstrukció magában foglal még élet-, baleset-, és betegségbiztosítást, asszisztencia szolgáltatást, illetve több termékben találhatunk jogvédelmi szolgáltatást is. A Biztosítás.HU-n több mint 100 utasbiztosítás közül választhatunk, melyeket a hazai legnagyobb utasbiztosítók kínálják. A kalkulátorban könnyen és gyorsan lehet összehasonlítani az egyes termékeket ár/érték arány, fedezet típusok és összegek alapján. Újdonság partnerünk oldalán továbbá, hogy lehet például a jó időre, illetve annak elmaradása esetén a kárpótlásra is kiegészítő fedezetet igényelni, valamint ha házi kedvencünket is magunkkal akarjuk vinni, akkor őt is be lehet már biztosítani. Mielőtt utasbiztosítást kötnénk, nem árt, ha kicsit bővebben tájékozódunk ebben a témában is.