Hogyan nyerd meg a nyaralásodat a téli utazásoddal? (x)

Mura völgy lesiklás

Nyakig benne vagyunk a télben, ilyenkor a hegyek felé vesszük az irányt, hogy szabadon csússzunk, és élvezzük a síelés, snowboardozás pillanatait. Mi is sokszor meglepődünk, hogy mennyien indulnak még mindig útnak utasbiztosítás megkötése nélkül. A Magyar Olimpiai Csapat biztosítója, a Posta Biztosító most lehetőséget nyújt számotokra, hogy a téli utasbiztosításotokkal megnyerjétek a nyári utazásotokat.

- hirdetés -

Az utasbiztosítás fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni, különösen most a téli szezonban, amikor a téli sportok szerelmesei útra kelnek, hogy kedvenc hobbijuknak hódoljanak. Számos cég kínál utasbiztosítást, de érdemes jól átgondolni, hogy melyik csomagot válasszuk, mert általában csak a drágább “prémium”, illetve speciális kiegészítő biztosítások fedezik a téli sportokkal kapcsolatos káreseményeket (beleértve a helikopteres mentést és a sífelszerelést is).

A Posta Biztosítónál napi  500-600 forintért akár többmilliós kiadásoktól és rengeteg bosszúságtól is megmenthet magad egy baleset esetén. Válaszd a „Kiegészítő sportbiztosítást” a teljes körű téli sport védelemhez!

- hirdetés -

Kösd meg most utasbiztosításod 15%-os kuponkedvezménnyel a Posta Biztosítónál, és megnyerheted a nyaralásodat, 200 000 Ft értékű utazási utalvány formájában, amivel oda utazhatsz, ahova csak szeretnél! A kedvezményes utasbiztosítás megkötéséhez használd a képen látható kuponkódot!

Ezért ajánljuk a PostaUtasŐr biztosítást:

  • hátterében a magyar biztosítási piac egyik meghatározó szereplője áll, országos hálózattal;
  • weboldalon vagy akár mobilapplikáción keresztül is megkötheted;
  • akár 1 napra is köthető utasbiztosítás;
  • 15% online kedvezmény;
  • 24 órás magyar nyelvű telefonos asszisztencia-szolgáltatás;
  • orvosi- és kórházi költségek baleset és betegség esetén, akár 50 millió forintos limittel;
  • téríti a poggyászkárt és az elveszett úti okmányok pótlását is;
  • szükség esetén (pl. reptéri sztrájk miatti tovább tartózkodás esetén) külföldről is meghosszabbíthatod biztosításod a Posta Biztosító weboldalán, vagy mobilapplikációjában

Lehetőséged van kiegészítő biztosításokat is kötni:

– téli/nyári sportokra és sportfelszerelésre;

– autós kiegészítő biztosítás (10 évnél fiatalabb autóra) a személyautóval külföldre utazóknak nyújt segítséget, ha az autó műszaki meghibásodás, közlekedési baleset miatt váratlanul működésképtelenné, vagy a közúti forgalomban való használatra alkalmatlanná válna;

– repülős kiegészítő biztosítás 990 Ft-ért, ami a repülő késése, törlése esetén térít, vagy ha a légitársaság megtagadja a beszállást az érvényes jeggyel rendelkező utastól;

Poggyász Extra kiegészítő most ajándékba

- hirdetés -

Ha most a PostaUtasŐr Prémium csomagot választod ajándék „Poggyász Extra”, kiegészítő biztosítást kapsz, amelynek keretében egy esetleges poggyászkár esetén a kárt max. 500.000 Ft-ig térítik. Sőt, ha a Posta Biztosító applikáció „Poggyászfotó” menüpontjában be is fotózod 5 kedvenc tárgyad, amit magaddal viszel az utazásra (pl. mobil, tablet, síléc, snowboard, gopro, instax stb.) a tárgyak térítési limitje egy esetleges kár esetén most duplája az alapcsomagnak, vagyis max. 100.000 Ft/tárgy.

Nyereményjáték

Ha 2019.03.03.-ig a www.postabiztosito.hu oldalon kötsz utasbiztosítást megnyerheted a nyaralásod egy 200.000 Ft értékű utazási utalvány formájában. A  nyereményjáték szabályzatát Ezen a linken olvashatod.

A kedvezményes kötéshez ne felejtsd el a fenti képen látható kuponkódot beírni! Olimpikonjaink a Posta Biztosítót választották. Válaszd Te is, utazz biztonságosan most télen és

- hirdetés -

Jó utat mindenkinek!

A cikk megjelenését a Posta Biztosító támogatta.