More
  - hirdetés -

  Automata online check-in a világ 100 légitársaságának járataira

  Gyakran utazol repülővel?Akkor biztosan ismerősek az alábbi kérdések: Mi is a foglalási kódom? Mikor kezdődik a check-in? Az ablakhoz, vagy a folyosó mellé szól a helyfoglalásom? Ezt a problémát oldja meg egyszer és mindenkorra az airlinecheckins.com: a Lufthansa Innovation Hub digitális megoldása a világ 100 légitársaságának járataira végzi el automatikusan a check in folyamatát.

  - hirdetés -

  Regisztrálj ingyenesen az airlinecheckins.com oldalon, ahol profilod felöltése során megadhatod üléspreferenciád. A rendszer a jövőben automatikusan elvégzi helyetted a helyfoglalást valamennyi járatra, amelyre ugyanazzal az email címmel foglaltad a repülőjegyet, mint amit az airlinecheckins.com-on megadtál regisztrációkor. Az airlinecheckins.com nem csak a Lufthansa Csoport járataira végzi el a check-in folyamatot, hanem a világ valamennyi olyan légitársaságánál is, amely rendelkezik online check-in megoldással. Amint az adott társaság online felületen megnyílik a check-in lehetősége, az első néhány percben végbe is megy a helyfoglalás, a beszállókártyát automatikusan megkapod emailben, vagy SMS-ben. 

  A profilodba saját preferenciáid mellé további utasok preferenciáit is megadhatod, így akár több check-in-t is el tud végezni egyszerre a rendszer. A rendszer a törzsutas-programokat is figyelembe veszi, illetve az igazolványok és útlevelek is kezelhetők lesznek a profilon belül, ennek révén pedig a nagy távolságú, interkontinentális utak helyfoglalása is egyszerű és zökkenőmentes lesz. A profilodon belül egyetlen kattintással elérheted a korábbi és a jövőbeni repülőutakat.

  - hirdetés -
  - hirdetés -
  275,164FansLike
  6,943FollowersFollow
  283FollowersFollow
  39SubscribersSubscribe
  - hirdetés -