Pazar cuccokkal teli puttonnyal érkezik a Mikulás

Szerencsére megállíthatatlanul közeledik a Karácsony, de előtte még benéz a Mikulás hozzánk is, és egy kis nyereményjátékkal szeretne kedveskedni nektek. Mindössze annyit kell tennetek, hogy a Pazar cuccokkal közös kvízjátékunk kérdéseire válaszoltok.

Indulhat a kvíz!

Lássuk a nyereményeket:

Természetesen nem hiányozhat a nyeremények közül egy igazi Világutazóknak való ajándék. Az aranyfóliával bevont világtérkép hódításaid után egyre színesebbé válik. Ha már elég mutatós és meggyőző, akkor ideje elvinni a képkeretezőhöz , hogy méltó helyét elfoglalhassa a nappali falán. Nem csak az emlékeket segít felidézni, de motivációnak is kiváló.

kaparos-terkep-deluxe
Nemcsak következő úti célod lebeghet a szemed előtt, hanem útikönyveid is, ha ezt a kis lebegő könyvtartót szereled fel polc helyett az ágyad fölé.

- hirdetés -

Lebego konyvespolc

Még benne sem vagyunk a télben máris a nyárba egy kis tengerparti pihenésre vágysz?  Már most ideje, hogy felkészülj a zsúfolásig teli strandokra, ahol bizony, harcolni kell a helyekért. Ezt a törölközőt leterítve biztos lehetsz benne, hogy estig megmarad a helyed.

Reserved-Towel

A válaszokat december 5-én éjfélig várjuk. Sorsolás december 6-án. A nyerteseket e-mailban értesítjük.

- hirdetés -

Indulhat a kvíz!

Ha még nem tetted meg csatlakozz a Világutazó és a Pazar cuccok Facebook-oldalához, hogy ne maradj le semmiről.

- hirdetés -
276,937RajongókTetszik
6,995KövetőkKövetés
281KövetőkKövetés
33FeliratkozókFeliratkozás