More
  - hirdetés -

  Pazar cuccokkal teli puttonnyal érkezik a Mikulás

  Szerencsére megállíthatatlanul közeledik a Karácsony, de előtte még benéz a Mikulás hozzánk is, és egy kis nyereményjátékkal szeretne kedveskedni nektek. Mindössze annyit kell tennetek, hogy a Pazar cuccokkal közös kvízjátékunk kérdéseire válaszoltok.

  - hirdetés -

  Indulhat a kvíz!

  Lássuk a nyereményeket:

  Természetesen nem hiányozhat a nyeremények közül egy igazi Világutazóknak való ajándék. Az aranyfóliával bevont világtérkép hódításaid után egyre színesebbé válik. Ha már elég mutatós és meggyőző, akkor ideje elvinni a képkeretezőhöz , hogy méltó helyét elfoglalhassa a nappali falán. Nem csak az emlékeket segít felidézni, de motivációnak is kiváló.

  kaparos-terkep-deluxe
  Nemcsak következő úti célod lebeghet a szemed előtt, hanem útikönyveid is, ha ezt a kis lebegő könyvtartót szereled fel polc helyett az ágyad fölé.

  - hirdetés -

  Lebego konyvespolc

  Még benne sem vagyunk a télben máris a nyárba egy kis tengerparti pihenésre vágysz?  Már most ideje, hogy felkészülj a zsúfolásig teli strandokra, ahol bizony, harcolni kell a helyekért. Ezt a törölközőt leterítve biztos lehetsz benne, hogy estig megmarad a helyed.

  Reserved-Towel

  A válaszokat december 5-én éjfélig várjuk. Sorsolás december 6-án. A nyerteseket e-mailban értesítjük.

  - hirdetés -

  Indulhat a kvíz!

  Ha még nem tetted meg csatlakozz a Világutazó és a Pazar cuccok Facebook-oldalához, hogy ne maradj le semmiről.

  - hirdetés -
  - hirdetés -
  275,170FansLike
  6,940FollowersFollow
  283FollowersFollow
  39SubscribersSubscribe
  - hirdetés -