Ortlieb

Néhány év az Evobike jóvoltából már hazánkban is kaphatók a nagy múltú német márka, az Ortlieb termékei.

Ortlieb hátizsák

Az 1982-ben Hartmut Ortlieb által alapított Ortlieb márka tökéletes megtestesítője a német minőségnek, precizitásnak. Az egykori garázscég mára a világ egyik vezető high-tech cége, több mint 140 alkalmazottal és 500 egyedi termékkel. Az Ortlieb kínálatában egyaránt megtalálhatók az outdoor és a városi használatra szánt termékek. Az Ortlieb 30 éve kínál az outdoor sportok szerelmeseinek minden terepre és időjárási körülményre felszereléseket. A cég elsősorban a 100%-ig vízálló táskák gyártásával képvisel prémium kategóriát. A szakadás- és kopásálló, poliészter anyagok és a hegesztett varrások 100%-osan vízálló konstrukciót alkotnak.  Az Ortlieb minden termékére 5 év garanciát vállal.

Ortlieb kerékpáros táska

- hirdetés -

Az Ortlieb minden fontosabb tevékenységhez fejleszt táskákat: kerékpározás, motorozás, fotózás, hajózás, lovaglás, síelés, túrázás, vízi túrázás, stb. A kínálatban pedig feltűnnek speciálisabb, ám igen hasznos felszerelések is. A különleges vízhordó táskára zuhanyfej is csavarozható, így még a leglehetetlenebb helyzetben is kényelmesen megoldható a tisztálkodás. A kompressziós zsákokból egy szelep segítségével a felesleges levegő kiszorítható, így a térfogatcsökkentéssel értékes szabad helyhez juthatsz.

Az Ortlieb hivatalos magyar forgalmazója, az Evobike, honlapjukon megtekintheted a teljes Ortlieb kínálatot és választ kaphatsz felmerülő kérdéseidre.

Ortlieb vizi túra

 

- hirdetés -

Ortlieb Big Zip

- hirdetés -
276,938RajongókTetszik
6,997KövetőkKövetés
281KövetőkKövetés
33FeliratkozókFeliratkozás