Főoldal / Képekben / Levendulavirágzás Tihanyban

Levendulavirágzás Tihanyban

Hamarosan indul Tihanyban a “Szedd Magad!” levendula akció. E színes, illatos esemény egy emlékezetes, családi  kaland is lehet akár a nyár első hónapjának derekán. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság  ez évben is számtalan érdeklődőt vár június 19 és július 25 között minden nap 9 órától este 19 óráig.

Szemet gyönyörködtető a tihanyi bekötőút mellett elterülő  virágzó, illatos levendula-ültetvény, ahová érdemes fényképezőgépekkel érkezni. Így az élmény képen az év további részére is megmaradhat. A levendulamezőn eltöltött idő igazi élmény, aminek emlékét haza is vihetjük. A látogatóknak lehetősége van a  saját kezük által aratott  levendulát csokorba kötni, a helyszínen vásárolható arató táskába helyezni és végül mindenki nagy örömére hazavinni. Jó tudni, hogy parkolni  a levendula ültetvény előtt díjmentesen lehet. Íme néhány kedves kép a tavalyi eseményről.

Ha tetszik Réka fotósorozata csatlakozzatok Facebook-oldalához vagy látogassatok el weboldalára.

Tihany1

Tihany2

Tihany3

Tihany4

Tihany5

Tihany6

Tihany7

Tihany8

Tihany9

Tihany10

Tihany11

Copyright © 2015 Peti-Peterdi Réka. Minden jog fenntartva. A cikkben található minden kép és szöveg szerzői jogvédelem alatt áll, előzetes írásbeli engedély nélküli felhasználásuk, publikálásuk tilos.