Utazz velünk, foglald le utazásaid nálunk!

Az Világutazó és a Beontrips együttműködése keretében egy olyan weboldalt hoztuk létre, ahol egy helyen, kényelmesen és gyorsan lefoglalhatod utazásod, legyen szó nyaralásról vagy városlátogatásról, egyedül, családdal vagy barátokkal. A remek ár-érték arányú utazási lehetőségeket mi állítjuk össze, a foglalás technikai és utazásszervezési hátterét a Beontrips szolgáltatja.
Neked nincs más dolgod, mint lefoglalni egy már kész utazási ötletet, vagy összeállítani magadnak egy utazási csomagot, a foglalásokat pedig partnerünk elintézi Nektek.

Figyeld az oldalunkat, mert folyamatosan frissítjük az utazási kínálatot. Természetesen lehetőséged van rá, hogy a saját magad által összeállított utazási tervet elmentsd. Ha egyeztetted az időpontot és a részleteket a barátokkal és a családdal csak belépsz a fiókodba és egyszerűen behívod a már elmentett utazási tervet.

Az alábbiakban szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, az utazás megtervezéséhez és lefoglalásához. Reméljük hasznos lesz számotokra oldalunk, és ha utazni támad kedvetek visszanéztek hozzánk összeállítani egy jó kis csomagot.

Szállás + repülőjegy kereső

Rendszerünk világméretű szállás és repülőjárat adatbázisokkal van összekötve, melyek hatalmas választékából magad állíthatod össze az igényeidnek leginkább megfelelő utazást.

A főoldalon található keresőből indulva, megadva a kiinduló és célállomást, az utazás időpontját, az utasok számát, gyorsan összehasonlíthatod az elérhető repülőjáratokat és szállásokat. A találati oldalon ajánlunk egy kombinációt, de másik járatot vagy szállást is választhatsz, így folytatva a foglalást. Érdemes több dátumra is keresni, mert főleg a repülőjegy árak nagymértékben különbözhetnek.

Térképes utazástervező

Térképes utazástervezőnket használva egyszerűen összeállíthatsz akár többállomásos körutazást is. Első lépésben csak az indulási napot és az utasok számát kell megadnod, majd a következő lépésben, a keresés gomb megnyomása után, a kiinduló állomást és az úti célokat. Ezután a térképen lévő állomásokból összeállíthatod utazásodat. Ha valamelyik állomáson nem kérsz járatot vagy hotelt, bármikor kiveheted az útitervből. Így akár olyan utazás is összeállítható, ahol néhány napon nincs szállodafoglalás, mert kirándulnál, vagy megoldod másképpen.

 

Utazási ötletek

Az oldalon azonnal lefoglalható utazási ötletek is szerepelnek. Rendszerünk világméretű szállás és repülőjárat adatbázisokkal van összekötve, amelyekben megkeressük, és utazási ötlet formájában elmentjük neked a legjobb ajánlatokat, amelyeket néhány kattintással lefoglalhatsz. A Beontrips garantálja a foglalásod és a fizetés teljes körű biztonságát, mert az általad befizetett teljes összegre a Colonnade biztosító társaság nyújt vagyoni biztosítékot, a fizetés biztonságát pedig az OTP Mobil Kft Simplepay szolgáltatása szavatolja.

Ha tetszik az utazási ötlet a foglalást a KERESÉS  vagy a GYORS FOGLALÁS gombra kattintva tudod elindítani. Ha pontosan azt az utazást szeretnéd lefoglalni, amit az utazási ötlet tartalmaz, akkor érdemes a GYORS FOGLALÁS-t választani, ekkor a rendszer lefrissíti az árakat. Ha megváltoztatnád az utazás dátumát a résztvevők számát, a szállodát vagy a járatokat, akkor a KERESÉS gombra kattints: a felugró keresőpanelen módosíthatod a dátumokat és az utasok számát, majd a találati oldalon az utazásod részleteit.

A keresés során a rendszer lekérdezi az aktuális árakat, majd kilistázza a találatokat. Alapbeállításként az a szállás és azok a járatok vannak kiválasztva, amelyek az utazási ötletben szerepeltek, de ezen az oldalon módosíthatod is őket, például választhatsz olcsóbb vagy elegánsabb szállodát.

A SZŰRÉS és RENDEZÉS gombok segítségével, könnyen, gyorsan összehasonlíthatod a szállások árait, értékeléseit és elhelyezkedésüket.

A foglalás folytatásához kattints a TOVÁBB gombra vagy az ÖSSZESÍTÉS fülre.

Az összesítés oldalon már csak a kiválasztott szállás és járatok szerepelnek. Ezen az oldalon utasbiztosítást is hozzáadhatsz a foglalásodhoz. A foglalás véglegesítéséhez kattints az oldal alján található TOVÁBB gombra.

Add meg az utasok adatait és első foglaláskor egy jelszót is. Ha a repülőjegy nem tartalmazza, feladott poggyászt is ezen az oldalon adhatsz a foglalásodhoz.


Utazásodhoz itt választhatsz útlemondási biztosítást is, majd a fizetéshez kattints ismét a TOVÁBB gombra az oldal alján. Fizetni csak bankkártyával tudsz.

Kérdésed van, elakadtál? Írj nekünk Facebookon!