Winter Wonderland Londonban

London legnagyobb téli attrakciója, a közismert téli vidámpark és karácsonyi vásár a Winter Wonderland, melynek minden év végén a Hyde Park ad otthon, évről-évre egyre nagyobb területen.

- hirdetés -

A másfél hónapig megtekinthető karácsonyi piac és vidámpark rengeteg látogatót vonz, hétvégén egy gombostűt sem lehet leejteni. Rengeteg ország képviselteti magát, így például sok német kolbász sütöde, számos spanyol és olasz étterem kínálja ételeit, de 6 magyar stand is helyet kapott az idén. Honfitársaink éppúgy kínálnak kürtőskalácsot (£6) és lángost (£6), mint túrós mini fánkot (4 darab £5) vagy színes dekoratív mécsestartókat, lámpaburákat, fából faragott figurákat stb. A vidámpark egyes elemeit token megvásárlásával tudjuk kipróbálni, 1 token £2-ba kerül. Van visszafogottabb és lassabb körhinta és dodzsem, de a bátrabbak kipróbálhatják a zuhanást vagy akár a Fun House-kat, mókás és kalandos feladatokkal egybekötve.

Érdemes egy egész délutánt rászánni Winter Wonderland-re, hogy kényelmesen végigsétáljunk a parkon, lássunk mindent és együnk-igyunk is. A csípős hideg idő egy finom forralt borral vagy rumpunccsal (£4) remekül orvosolható. A mesés csillogó-villogó fények miatt természetesen a késő délutáni, esti órákban érdemes menni. Pénztárcánknak csak magunk szabhatunk határt, a kínálat ugyanis hatalmas. Biztonságunkért táska ellenőrzés van belépéskor és számos biztonsági ember figyeli a tömeget odabent.

winter_wonderland_london_

- hirdetés -

winter_wonderland_london_01

winter_wonderland_london_02

winter_wonderland_london_03

winter_wonderland_london_05

winter_wonderland_london_06

winter_wonderland_london_07

winter_wonderland_london_08

winter_wonderland_london_09

- hirdetés -

winter_wonderland_london_10

winter_wonderland_london_11

winter_wonderland_london_12

winter_wonderland_london_13

- hirdetés -

winter_wonderland_london_14

winter_wonderland_london_15

winter_wonderland_london_16

winter_wonderland_london_17

winter_wonderland_london_18

- hirdetés -

winter_wonderland_london_19

winter_wonderland_london_20

Copyright © 2016 Horváth Szabina. Minden jog fenntartva. A cikkben található minden kép és szöveg szerzői jogvédelem alatt áll. A képek írásbeli engedély nélküli felhasználása, publikálása tilos.