Főoldal / utazás / Black Flyday – akciós nyaralások és városlátogatások!
gran-canaria2

Black Flyday – akciós nyaralások és városlátogatások!

Black Flyday – akciós nyaralások és városlátogatások hétvégéje, ami remek alkalmat nyújt, hogy akár a jövő évi nyaralásotokat lefoglaljátok vagy egy hosszú hétvégével kizökkentve magatokat a télből, Európa valamelyik kedvelt úti célján hangolódjatok a nyárra. Segítségül összeszedtük tematikusan az úti célokat, most már csak rajtatok múlik, hogy válasszatok.

Európa nagyvárosai mellett a kedvenc turistacélpontok közül is választhattok, de akár egy hosszú hétvégére Málta szigetére is elutazhattok.

Az alábbi ajánlatokban közös a 3 éjszaka szállás + repülőjegy 2 fő részére, a további részleteket és fotókat a szállásokról a linkekre kattintva találtok. A Világutazó Tippje: PORTO

Párizs – https://goo.gl/pOHxtx
London – https://goo.gl/T8yLjS
Róma – https://goo.gl/svvYkT

Athén – https://goo.gl/wp1nZ9
Amszterdam – https://goo.gl/tMV4mE
Barcelona – https://goo.gl/9CXaUb
Porto – https://goo.gl/LpHykq
Velence – https://goo.gl/3dup63
Málta – https://goo.gl/NCNC8q

Foglald le jövő évi nyaralásod már most valamelyik mesés spanyol tengerparton vagy a Spanyolországhoz tartozó Kanári-szigetek egyikén!
Az alábbi ajánlatokban közös a 7 éjszaka szállás 2 fő részére félpanziós ellátással, a további részleteket és fotókat a szállásokról a linkekre kattintva találtok. A Világutazó Tippje: LANZAROTE

Costa Brava – https://goo.gl/Xmrl57 (alternatíva: 5 éjszaka szállás 2 fő részére félpanziós ellátással Costa Brava – https://goo.gl/zNwR4n)
Costa del Sol – https://goo.gl/NFiZaW

Fuerteventura – https://goo.gl/OCCE2E
Lanzarote – https://goo.gl/rL80Ll
Gran Canaria – https://goo.gl/xcQhnE

Jöjjön a végére a kakukktojás, de örök kedvenc Korfu: 7 éjszaka szállás+repülőjegy 2 fő részére: https://goo.gl/uHlsga